Instalace Windows XP 32bit ala modrá smrt.

Dobrý den. Mám problém s Instalací Windows XP. Pri koupi PC byli nainstalovány windows XP Professional.2 roky jsem PC nepřeinstalovával pač nebylo potřeba protože jsem se staral.. Pak jsem se rozhodl ze udelam reinstal protože pc nepracovalo jak by melo.. Jenže nastal problem.. začal jsem klasickou instalaci windows ale po načítání z CD s windowsama me to hodí Modrou SMRT s chybou " *** STOP: 0x0000007B (0xf78d2524,0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000)". Tak jsem projížděl web a hledal jsem přičinu.. Kdesi jsem našel že to muže byt zapříčiněno nejaky virem.. PC jsem projel asi 3 antivirovymi programy nic nenašlo. Tak jsem se rozhodl že si naistaluji WIn Vista Ultimate 32bit.. tato instalace proběhla v poho, pres kterou jsem naformatoval disk C.. Tak jsem zkusil znovu jit z Vist na XP.. ale zase me po načítani CDXP naskočí modrá smrt..se stejnou chybou.. Takže bych prosil radu jak mam do meho PC nahodit zlaty XP.. protoze s Vistama nejsem spokojen !!

Parametry meho počítače: Ram : 4 GB , procesor Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q6600 @2.40GHz. Disky 2x 320 GB

Screen s chybou případně nahodím..
Předem děkuji za rady..

Obrázek uživatele petapl
[34898] cd

jesdtli máte možnost zkusil bych jiné cd. a pozn. jestli máte takto výkonný počítač asi bych nechal VISTU. jestli ji máte také original. :lol:

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Xp Cd mam originalni.. zkousel jsem jeste dalsi 3 Cd s Xpečkama a stejnak to nešlo.. Ohledne Vist.. Nelibí se mi provedení. Asi to bude sila zvyku na XP.. Takze bych mel rad z5 svoje Xp.. + duvod doma dalsi 4 PC maji stejny op. system. takze chtel bych tento problem vyřešit..

Zapoměl jsem napsa.. Grafika Geforce 8800 1024MB. Základovku nevím :(

Obrázek uživatele petapl
[34900] xp

ale uvědomuješ si že XP ti ani zdaleka nevyužijí ten výkon ?? necméně navštívil bych odporný servis. může to být někde na desce...

ale jestli vista jde... zkus to pořádně projet proti virům a spyware... nic víc asi neporadím

Obrázek uživatele Peca
[34901] Re: xp

petapl wrote:
ale uvědomuješ si že XP ti ani zdaleka nevyužijí ten výkon...

A nejlíp 64bit systém (Vista or 7) jinak stejně nevyužije ty 4G Ram

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Takže jak jsem to pochopil.. nejlepši varianta bude Vista 64bit.. nebo Windows 7 64bit.. Nevim jak vypadají win.7 ... Ale když už nic.. rad bych to zkusil.. dotaz: kdy maj tyto winy vyjít ? :)

Obrázek uživatele petapl
[34903] se7en

říjen 2009

Obrázek uživatele TheALuminium

Rozhodně Windows 7 x64 bych zkusil ... podpora jak pro XP x64, tak pro Vista x64 je příšerná. Windows 7 by to měl zachránit.

Obrázek uživatele petapl

přesně tak, jestli vaše pc umí x64 tak bych do toho šel. zatím minimálně do RC verze.
na odzkoušení...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.