Instalace Win XP z *.ISO

Dobrý den

Stáhl jsem si z internetu legální Windows Pro, včetně CD-key (student). Jenže je zde takový problém. OS je v ISO souboru a nedokážu ho dostat na CD, aby ho spustil při instalaci. Zkusil jsem CD vložit do virtuální mechaniky a vypálit na fyzickou, ale NERO hlásí, že disk je chráněn. A když kliknu na "Vypálit obraz CD" (v nabídce NERa), objeví se hláška, že tato verze NERA to nepodporuje-to samé se děje při vytváření bootovacího CD. HDD mám rozdělen na C: a D:. Chci ale naformátovat celé C: a nainstalovat nové XP. Bohužel mi opravdu nejdou vypálit.

Předem děkuji za odpověď.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Dobrý večer ...
Zkoušel jste tedy jiný vypalovací program? Na toto se dost často používá alcohol 120%, ale ten moc nedoporučuji, spíše bych zkusil Clona, který se vždycky s těmito chráněnými věcmi uměl poradit ...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak vypálit se povedlo...mám ale jinčí problém...když potom v biosu nastavím "1. boot from CD", tak mi soce nabootuje z CD a zzobrazí se "Pro spuštění systému z CD pokračujte libovolnou klávesou" . Když to ale odkliknu, tak standartně spustí XP z HDD...tímto způsobem jsem to dělal už několikrát a nikdy se mi to nestalo...To musím formátovat HDD z nějaké instalační diskety?

díky

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

podle me by pomoh program "ultra iso" pomoci kteryho by se otevrel image a pak se normalne vypali

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer,
tak to se to zřejmě nevypalilo korektně, správně by to mělo načítat drivery atd.... zkuste to vypálit přes Alcohol 120%


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.