Help ohledne fps

Zdravim

porad prosimte .. kdyz mas treba na CSku male fps cim to je ? ramky ? grafika ? kazdy rika neco jineho.. jaky je tvuj pohled na to ? dik

Obrázek uživatele Jiří Moos

Všechno musí fungovat dobře dohromady, trochu tu platí přísloví "Řetěz je silný jako jeho nejslabší článek" i když ne doslova, protože výkonější komponenty mohou "suplovat" ostatní.. Když nám napíšeš, co máš za sestavu, poradíme ti, co vylepšit :wink:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

vzhledem k náročnosti CSka to může být cokoliv, ale zejména když přijdou smog granáty, dostává grafika pořádnej záhul.. ale jak řekl Mozek, potřebujem vědět co mšá za stroj, a jeslti hraješ CS 1.6 nebo CSS

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

To prave nevim co ma. Ja to potrebuju zjistit kamosovi... prave nema nadupany kompl je to nejaky staroch... Ale ted ma narozky a chcu mu koupit neco z toho :D to by ho mohlo potesit :p kdyztak jeste nejaky navrh cim to je :)

Diky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

poradim ti... domluv se s jeho mamkou - až tam nebude, přiběhni se šroubovákem, sundej bočnici a všecko vyfoť (popisky a tak), případně číhni do BIOSu a pokud nemá zaheslovaný win, koukni do správce zařízení co je zam za procesor.. specifikace ramek najdeš na jejich štítku, ale budeš je muset asi vyndat ze slotu..

jinak bys jednak koupil určitě něco blbě (grafiku na jiný slot atd), nebo i něco, co nepotřebuje atd.. máš dobrý záměr a přesně stejný problém jsem řešil nedávno taky - kamarádova přítelkyně mu chtěla koupit exterák a nevěděli jsme jaký - jestlli zásuvkový nebo ne.. následovala dvouměsíční špoinážní akce kdy jsem nepřímo zkoumal co a jak dělá a nastražil uši kdykoliv řekl slovo o nedostatku místa.. zásuvkový vyhrál :-) ovšem ve tvém případě to není tak snadné, těch proměnných je tam víc a hlavně více omezení.. dokud to nezjistíš, nic nekupuj, ale sapozřejmě ptát se kámoše je blbost..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tyjo prave se nemam k nemu jak dostat .. Bydli tak 80km odemne:( Tak proto se tu obracim cim by to tak mohlo byt... Ale kupoval kdysi davno novou grafiku a videl jsem u nej krabicu tusim ze to bylo geforce 5200 / 256(teda doufam ze to tak bylo) tak nevim jeslti ramky nebo tak.. ja se nevyznam v PC ..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

FX5200 CS 1.6 zvládá celkem vklidu, pokud nepřijde na smogy... obvykle při takovém upgradu nestíhá procesor, ramky většinou nejsou problém.. ale je těžké soudit.. ono jediné tedy co víme je, že už je to dost staré a je tam AGP grafika na 90%, ale ramky nemusí být DDR a procesor může být cokoliv... no myslim že timhle ho asi nepřekvapíš... buď zjistit, nebo mu opatři třeba na CZC poukázku pro nákup v hodnotě koumponentu který chceš koupit, i když odhaduju, že bys stejně koupil bazarové, protože do tohodle už vážně nemá cenu a nejspíš ani nepůjde sehnat nové...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.