Dlouhodobý problém s pc

Dobrý den, již delší dobu mám problém se svojím pc. Od nějaké doby mi připadá o hodně pomalejší, neusstále se kouše apod. Několikrát jsem zkoušel i přeinstalovat OS (windows xp home edition), ale ani to nepomohlo. Teď se mi například zase stalo, že při instalaci hry (NFS Undeground 2) se mi PC opět kousl, poté restartoval a už nejde naběhnout OS.. píše to: Systémová chyba - byl zadán nesprávný parametr.. Myslíte že můžu mít nějakého vira, ikdyž jsem několikrát přeinstalovával OS..? Vůbec si nevím rady co s tím. Děkuji za každou odpověď.

Obrázek uživatele petapl

Konfigurace Vašeho PC ??

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

záleží, jak jsi přeinstaloval.. pokud čistou instalaci s naformátováním disku, bude to nezávislé na softwarovém problému.. pokud jsi jen opravoval, nebo cokoliv jiného, tak by se ti nákaza a SW problémy zachovaly i po reinstallu..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ano, čistou instalací.. :-(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

vypadá to na problém hardwaru.. zkus kompletně naformátovat disk a použít instalačku jakéhokoliv jiného systému... pokud se porojeví stejné nebo podobné problémy, je to hardware.. ovšem tam nic moc nezjistíme, jedi ná možnsot je vylučovací metoda, výměna jednoho za jiné, pokus omyl..

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Určitě to bude hardware problém; dle vašeho popisu to tak skutečně vypadá.
Určitě zkuste i test pamětí pomocí MEMTESTU, viz odkaz: http://www.pcporadenstvi.cz/memtest-86


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.