Disk Recovery

Dobrý den,
zakoupila jsem nb s předinstalovanými Windows 7 Home Premium bez instalačního CD. V nb mám kromě klasického disku C:, též disk D: s názvem RECOVERY, což by mělo nahrazovat to instalační CD. Pokud ale nb přestane jet úplně, jak se k tomuto souboru dostanu, abych nb přeinstalovala? Je vhodné si data např. vypálit?
Díky za radu.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, tento oddíl by měl být skrytý, neměl by být vidět v TENTO POČÍTAČ. Pravda je, že pomocí tohoto RECOVERY oddílu se NTB při pádu OS má dostat do původního stavu jako když se koupí. Při havářii HDD se stejně o tento oddíl přijde, takže je jednodužší si od někoho půjčit a udělat si svoje instalační CD/DVD OS svojí verze ke které je zespodu NTB COA štítek s klíčem pro aktivaci.
Jinak Jde vytvořit disk pro obnovu systému a to pro případy zhroucení systému vlivem virů, nebo aktualizací a instalací SW, které systému nesednou.
START-OVL.PANELY-SYSTÉM A ZABEZPEČENÍ-ZÁLOHOVÁNÍ A OBNOVENÍ - vlevo je bod VYTVOŘIT DISK PRO OPRAVU SYSTÉMU

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No, tak RECOVERY je přímo název disku D: a zabírá téměř jeho celou kapacitu (teď přesně nevím jaká to je). JInak moc díky za rady, udělat si svoje instalční CD/DVD OS nebude snad problém. A na vytvoření disku pro obnovu systému se mrknu.
Děkuji.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.