Chybí ovladač k HD (*VYŘEŠENO*)

Ahoj všichni.Potřebovala bych poradit.Mám PC s XP Media center 2005 dva roky, třikrát byl v servisu z toho 2x výměna základní desky,naposledy v červnu kdy mi končila 2 letá záruka.Zdálo se,.že bude konečně vše v pořádku i když mi občas při vložení disku drnčí skříň.Jenže nedávno mi pří přesouvání souborů začalo v pc cvakat a přestal na chvíli reagovat a po nějaké době znovu,pak sám restartoval a na modré ploše bylo chybové hlášení "A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR "
Pak restartoval znovu a při nabíhaní se zastavil a vyžadoval vložení instalačního cd.Tak jsem ho vložila a chtěla zkusit recovery,jenže mi to psalo,že chybí ovladač k HD a recovery nemůže pokračovat. Slax z cd fungoval,ale stim neumím.Myslím si ,že se v pc asi něco uvolnilo,tak jsem do něj trochu drcla a pak to zase šlo. Ráda bych věděla co s tím asi je,do servisu to zřejmě stejně bude zase muset.

:o

Obrázek uživatele tatik

může jít o poškozený HD. Nebo jsem taky viděl, že pomohl vyměnit kabel. Takže chybu bych začal hledat kolem HD. Začal ybch ovladačem, ale určitě bych provedl konrolu HD. To ničemu nebude vadit, když budete vědět, že je OK.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ten předmět jsem neuvedla správně,pc mi hlásí, že nemůže najít žádný pevný disk.To ta angličtina.Ale stejně jsem ten HD dala zkontrolovat v HardDisc Inspector,a vše je ok a v zeleném.Tak jen doufám,že to opravdu bude jen něco uvolněného.

Obrázek uživatele tatik

Tak teď tomu moc nerozumím. Počítač Vám nemůže najít HD? Hláška by se měla objevit už chvíli po zapnutí. Vidí tedy počítač HD nebo ne?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ta hláška,že nemůže najít HD se ukázala při pokusu o novou instalaci.Ale na štěstí jste měl pravdu , byl to ten kabel.