Chyba u paměťových karet a flash disků

Čavec. Mám problém, když vyndám svou microSD kartu z telefonu a a vložím jí do čtečky karet, vše se zdá v pořádku. Nakopíruju na ní např 10 písniček a najednou se zblázní.. ze všech složek jsou pouze zástupci a v telefonu píše prázdnou kartu.. formát karty nepomáhá a já už si nevím rady :/ přikládám i foto.. děkuju za odpovědi :)

Obrázek uživatele Ondina

měsíc pryč a nikdo nedokáže odpovědět..super:)

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, asi se to ještě nikomu nestalo. Když připojíš celý telefon i s kartou k PC a nakopíruješ tam ty soubory, tak to také nejde?

Obrázek uživatele Ondina

Dělá to i u flashek a u všech výměnných úložišť...např. připojím flashku, nakopíruju 4 složky a 10 souborů, odpojím a znovu připojím, soubory jsou vždy beze změny ale ze složek se stanou zástupci a k jejich názvu se přidá jedno "s" nakonec.. pak se do nich dá dostat jen když do rádku Adresa napíšu celou cestu přímo do dané složky s původním názvem bez přidaného "s".. už si nevím rady ale každý kdo mi půjčí flashku a má na ní složky tak si pak stěžuje že zpět dostal jen zástupce o velikosti 2kB... děkuji za rady:)

Obrázek uživatele Michal Čížek

Hezký, co je to za systém a jak dlouho to dělá? Nech PC projet ESET scener http://www.eset.cz/cz/domacnosti/produkty/online-scanner/
Stáhni REG CLEANER http://www.slunecnice.cz/sw/regcleaner/ nainstaluj ( dá se nastavit čeština ), jdi do START UP a udělej screen ten sem vlož.
Pokud vš že to dělá nějak krátce zkus návrat bodu v čase, ve W7 to je OBNOVIT POČÍTAČ DO DŘÍVĚJŠÍHO STAVU.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

AHoj,
mně to dělá přesně naopak... fungující SD kartu dám z mobilu do čtečky nebo připojím přes USB kabel a mám v pc pouze zástupce o 2kB, které nejdou otevřít. Ale pc vidí celkově kartu jako zčásti plnou (dle skutečnosti). Vůbec nikde jsem nenašel žádné řešení a ačkoli se považuji za počítačového experta, tak nejsem schopný tuto situaci vyřešit. Pravděpodobně to bude jen nějaká blbost, ale těžko říct... určitě by pomohlo naformátování, ale o data nechci přijít, tudíž to nepřipadá v úvahu :-(

Obrázek uživatele Michal Čížek

ještě jsem se stím osobně nesetkal, když připojíš telefon s SD kartou, tak je vše vpořádku? Pokud ano, pak záloha a zkusit ten formát, ale nevím nevím.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.