Chyba dat: Cyklická redundantní kontrola

Dobrý den! Jak už název napovídá, mám problém s touhle chybou. Na externím disku mám mimo jiné zálohu starého harddisku. Když jsem se však pokoušel překopírovat muziku, vyhodilo mě to tuhle hlášku. Rád bych věděl co s tím, protože ta záloha je pro mě celkem dost důležitá...ten inkriminovaný soubor to sice spustí z toho disku, ale když to chci překopírovat, tak se tomu nechce. Mohl by mi prosím někdo poradit co s tím?
PS: Zkoušel jsem hledat, ale žádné takové téma jsem nenašel, pokud se jedná o duplicitu, omlouvám se

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

zdar, cyklická reduntální kontrola je chyba dat a jejich nekonečného kopírování, bývá většinou u poškozených cd/dvd/hdd nebo poškozených souborů..... s timhle se už asi nedá moc udělat :o

Obrázek uživatele Honza

Dobrý den,
kolega má pravdu, většinou jde o poškozená media nebo formát, pokud jdou data a muzika ne zkusil bych ji nějak ripnout nebo zkopírovat přes rippovaci program., chápu to správně, že máte externí disk nebo to je na dvd vypálené?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ano, chápete to správně, jedná se o externí disk. Opravdu Vás tedy nenapadá, co by s tím šlo udělat? Třeba nějaká utilita, která dokáže obnovit poškozená data nebo něco takového?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.