Bluetooth - cesta ukládání videí a obrázku (*VYŘEŠENO*)

Ahoj,když jsem posílal videa z mobilu do pc přes bluetooth poprvé,tak se mi objevilo okno jako když dáte do mechaniky cd nebo dvd a vyskočí okno s nabídkou přehrát automaticky,atd....já jsem omylem zrušil a zapomněl jsem si změnit cílovou složku pro ukládání videí z mobilu,teď když to zkouším,tak se mi to okýnko už neobjeví.Jak ho znovu vyvolat nebo kde změnit cestu pro ukládání videí z mobilu přes bluetooth?Děkuji.

Obrázek uživatele MBlask

W7 Start\Ovládací panely\Přehrát automaticky tam je takovej panel.

Dá se ještě nastavovat pomocí příkazu GPEDIT.MSC > pod "konfigurace uživatele">šablony pro správu>součásti systému windows>Zásady automatického přehrávání

Obrázek uživatele ladissek

Díky,ale tam není cesta pro ukládání...aspoň jsem ji nenašel.Spíš kdyby si věděl,jak vyvolat to okno aby mi naskočilo.

Obrázek uživatele MBlask

Pokud to je W7 tak "Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Přehrát automaticky" a ve spodní části je zařízení, ja tam mám třeba foťáky, mobil a hned vedle rozbalovací menu co s tím chci dělat. U těchto přístrojů je Device Stage

Obrázek uživatele MBlask

Pokud jde o přenos přes bluetooth tak to se nastavuje v "Zařízení a tiskárny"

Obrázek uživatele ladissek

ano bluetooth,právě dám v zařízení a tiskárny pravým tlačítkem na můj mobil,ale v nastavení nikde není cesta pro ukládání

Obrázek uživatele MBlask

No u mě to funguje tak že na Xperii mám Device Stage, připojí se jako na procházení souborů, pak mám Sony ericsson a u toho mám buď Sony Suite a ten mi propojí natrvalo PC - mob a když není puštěněj tak musím dát při zapnutém bluetooth na počítači přijmout soubor a okno kam se soubor ukládá se mi otevře a zeptá se mě kam ho chci... a to bude asi to okno ? To z hlavy ani nevím kde se to dá nastavit ale kouknu se až budu na ntb

Obrázek uživatele ladissek

Ano to okno potřebuji vyvolat....díky.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Zdravím všechny přítomné...

(ladissek vím, že jste mi psal na email (vzhledem k předchozímu vláknu), omlouvám se, ale mám toho poslední dobou moc a nestíhám. Jsem rád, že jste problém nakonec vložil ostatně správně sem!)

Také jsem hledal cestu složky a abych se přiznal, přímou cestu jsem nenašel. Tak jsem na to šel "od lesa" a udělal jsem to tak, že jsem přijal soubor přes "bluetooth ručně" (jak jsme minule řešili - "Přijmout soubor") a ve druhém finálním kroku jsem změnil výchozí úložiště. Systém si to pamatuje, takže automaticky ukládá do stejné složky i příště...

Obrázek uživatele ladissek

Zdravím,to jsem rád,že jste napsal,ale já už Přijmout soubor v nabídce nemám,jelikož jsem zprovoznil to,že se mi automaticky přijme soubor z mého telefonu pouhým klepnutím na soubor v telefonu.....takže nevím jak to udělat.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Tak jsem si přečetl celé vlákno a odpovídám zřejmě na něco jiného - respektive jsem vám ukázal to, co měl zřejmě na mysli MBlask.

Podle mě vám správně poradil s tou cestou "W7 Start\Ovládací panely\Přehrát automaticky", kde úplně dole jsou i bluetooth spárovaná zařízení. Stačí nastavit "Vždy zobrazit dotaz", znovu připojit zařízení a mělo by být vymalováno... :)

Obrázek uživatele MBlask

u mě to nejako nechodí tak jak vám, na jednom ntb mi to otvírá správce suite na druhém mi to stahuje hned do dokumentů :-)

Obrázek uživatele MBlask

Tam nahoře v tom okně "Přehrát automaticky" je políčko "Použít funkci Přehrát automaticky pro všechna media a zařízení". Případně toto zařízení úplně odebrat ze systému a znovu spárovat.

Mám u Bluetooth kartu "Nastavení rozhraní Bluetooth" a dole "obnovit výchozí ale nevím co přesně to obnovuje do výchozího stavu

Obrázek uživatele ladissek

MBlask díky,ale tudy cesta asi nepovede.....

Obrázek uživatele MBlask

Nj co se dá dělat, ale soubory posílat jdou ano? Můžete si pomoci ještě PC suite pokud máte a nebo jsou k některým bluetooth ovladače přímo na přenos souborů ale záleží na typu hardware ale i mobilního telefonu.
Např SE W910i se mi připojí přes " sony ericsson pc suite" okamžitě ale bez tohoto programu mu to značně trvá

Obrázek uživatele ladissek

No tak já nevím,jsem bezradný jak to vyřešit.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Tak si to vezmeme hezky od začátku; s ohledem na předchozí vlákno jsme přeinstalovali ovladače bluetooth adaptéru s tím, aby fungovalo automatické přijímání bez potvrzení. To je tedy ok.

Nyní chcete, aby se videa z mobilu ukládala mezi videa?! Hm, a ten přenos souborů z mobilu probíhá prostřednictvím nějakého SW k vašemu Samsungu a nebo čistě přes systémové řešení, tedy přes to, co jsme minule přeinstalovávali? Počítač jako takový dle mého názoru nerozděluje obsah dle typu, to umí jen přidružený SW k mobilu. Nativní řešení obsahuje pouze jednu výchozí složku, do které všechno láduje. A tu hledáte? Tu chcete vždycky s obsahem měnit?

Obrázek uživatele ladissek

posílám fotky i videa jen klepnutím na mobilu a automaticky se mi posílají do notebooku.S tím,že fotky jsem si nastavil do složky download,videa jsem si mohl také nastavit do složky download,ale bohužel jsem okno přehrát automaticky nechtěně zrušil a neupravil cestu ukládání,ta je bohužel dána do C:\Users\...\Videa a já teď chci změnit cestu do download,kam se mi ukládají fotky,obrázky z mobilu,ale jak dosáhnout,aby mi vyskočilo znovu to okno přehrát automaticky při posílání videí z mobilu do notebooku přes bluetooth.To okno se zobrazilo jen při prvním posílání fotky a videa...zkusil jsem smazat mobil v zařízení a tiskárny a znovu spárovat,bohužel okno přehrát automaiticky se už neobjeví.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Aha, aha, už chápu - ale něco mi zde nesedí. Tu cestu jste nastavoval v jakém "programu". Chápu, vyskočilo okno "Přehrát automaticky" (ale to je jen takový rozcestník) s různými možnostmi. A jakou jste si vybral? Pamatujete si na to? Bylo to něco systémového, jako průvodce importem obrázků/videí nebo něco od Samsungu? K tomu se musíme nějak dostat...

Předpokládám, že toto co psal MBlask výše jste zkoušel:

Quote:
Tam nahoře v tom okně "Přehrát automaticky" je políčko "Použít funkci Přehrát automaticky pro všechna media a zařízení". Případně toto zařízení úplně odebrat ze systému a znovu spárovat.

Obrázek uživatele ladissek

Tak vyřešeno konečně :),postup: klikl jsem pravým tlačítkem na ikonku bluetooth v liště vpravo dole,vybral jsem zobrazit zařízení bluetooth,tam jsem klikl na svůj mobil,otevřelo se okno,kde jsem najel úplně dole a tam je nastavení a vybral možnosti autorizace a zatrhl jsem zde vyžadovat potvrzení pro všechny operace týkající se zařízení bluetooth,uložil a zkusil poslat video a už mi vyskočilo okýnko,tak jsem se mýlil není okno přehrát automaticky,ale okno bluetooth,zde je screen http://imageshack.us/photo/my-images/33/dwm2012020121072905.png

Obrázek uživatele MBlask

Super :))