audio výstup

Prosím najde se někdo s radou, či pomocí?. Notebook Toshiba A300D, Win Vista, Problém se sluchátky. Reproduktory fungují, ale když připojím sluchátka na jack, tak dojde k vypnutí zvuků v reproduktorech, ale nedojde k zapnutí zvuků ve sluchátkách - ovladače jsem aktualizoval - systém jsem přeinstaloval - nepomohlo. Každá rada nad zlato - trápím se s tím již dlouho. POMOOOOC

Obrázek uživatele MirekPluskal

Na kartě-Zvuky a zvuková zař.-zaškrtněte místo reproduktorů sluchátka,která použijete pro komunikaci.Předpokládám,že sluchátka chcete používat trvale.Jestli se budete chtít vrátit k reproduktorům,zaškrtněte reproduktory.Tímto se váš problém podaří odstranit.Samozřejmě na té kartě,nastavte všechny položky,které použijete.To je vše.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

a pokud to nepomůže, buď jsou vadná slucháta, nebo výstup v NTB, což by chtělo ověřit u prodejce a případně vyreklamovat.. mohl odejít výstupní čip (stává se následkem častého odpojování sluchátek (a čehokoliv), když je zařízení v chodu..

Obrázek uživatele jirizponote

Sluchátkama to není, ty jsem vyzkoušel i v jiných zařízeních a v poho. V nastavení zvuků jsem to taky zkusil - vše je povoleno a pracuje správně. Už si začínám myslet, že to bude mechanická závada konektoru. Jsem z toho fakt v pasti

Obrázek uživatele MirekPluskal

Tak to asi bude třeba reklamovat samotná sluchátka.Nic dalšího mě totiž už nenapadá.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

To MirekPluskal - sluchátkům asi nic není, když jinde fungují.. :shock: :-o

spíš ten NTB reklamovat..

Obrázek uživatele MirekPluskal

Ano,omlouvám se,špatně jsem si přečetl příspěvek uživatele.Souhlas s vyjádřením TOBiASe.Inu,myslel jsem na NTB,ale napsal sluchátka.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.