audio ovladač intel(r)82801AAAC'97

Dobrý den, snažím se stáhnout na starší počítač tento audio ovladač intel(r)82801AAAC'97 , at dělám co dělám vždycky něco stáhnu a bohužel to nejde :-( , nevíte někdo o funkčním ovladači, kde bych stáhnoul?

Děkuji

stejný problém mám i s usb ovladačem intel(r)82801AAA USB :-(

na ty starší komply se to schání blbě... net sem zprovoznil až po pár hodinách zlobení

EDIT by TheALuminium: PDSS

Obrázek uživatele TheALuminium

Hledal jste to přímo na intelskejch stránkách ?

Obrázek uživatele FERNET1986

tam jsme to taky zkoušel :-( bylo tam toho hodně ale přesně pod tímto označením nic, zkoušel jsem AC97 nekd ejsem se dočetl že je to ten nejčastější, bohužel ten mi vždy v polovině instalace vypne kompl a nic, už fakt nevím, uvažuji o koupi grafické karty na PCI slot, ale to zabiju pak jen jednu muchu, problém mi pak zustane s usb porty, a nerad bych zbytečně plítval jedinný volny PCI, když to tam je!

Obrázek uživatele Oveckyn110

Zdravim tě,
Předtím než začneš cokoliv hledat je dobré sem napsat o jaký operační systém se jedná a neuškodilo by jestli se jedná o integrovaný zvuk ze základní desky uvést sem přesné znění základní desky (například: ASUS P5PE-VE), tento název je vytištěn na základové desce bílým větším písmem.

Jinak dobrá rada na konec, jestli jsi jen přeistalovával systém je dobré před tím použít DriverMax, který ovladače zálohuje na Flash nebo CD a po přeinstalování zase rozbalí. :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.