Znovu o problémech s Power Pointem

Ctěl bych pokračovat v tématu, omylem započatém v kategorii "Grafický software". Jelikož jsme se zatím nedobrali k vyřešení uvedeného problému, nainstaloval jsem MS Office Enterprise 2007 znovu (tentokrát celý ten velký balík - bez výběru jednotlivých komponentů). Zjistil jsem, že opravdu hudba funguje i na "cizím" počítači, pokud ji tam vložím jako .WAV. Tím však samozřejmě nabobtná celý výsledný soubor na neúnosnou velikost (u mého vzorku konkrétně na 45MB), což považuji za zločin proti lidskosti. Když použiji hudbu v .mp3, problém přetrvává, přestože i tento formát PP 2007 údajně podporuje. Jak tedy z toho ven?

Obrázek uživatele psychocowboy

vysoka komprese v nejakem wav editoru... btw co tam vkladate? zaznam z koncertu?

Obrázek uživatele Honza

Něco se řeší v grafických programech... tam to vyřešené není... toto téma navazuje na to minulé nebo ne?

Obrázek uživatele zvídavý

Máš na mysli snižování kvality až k telefonnímu zvuku? To považuji za nekorektní a kromě toho si myslím, že tím až tak moc neušetřím. Mimochodem, zkusil jsem to i přeresamplovat do . WMA, ale taky bez úspěchu. Rovněž přejmenování .MP3 na .WMA nepomohlo i když ve WMP to překvapivě šlo přehrát.

Obrázek uživatele zvídavý

Honza wrote:
Něco se řeší v grafických programech... tam to vyřešené není... toto téma navazuje na to minulé nebo ne?

Snažil jsem se upozornit na to, že v "Grafickém software" se to řešilo omylem. Takže jsem se tady skutečně pokusil o navázání.

Obrázek uživatele psychocowboy

me se zda ze moc spekulujes... o co ti presne jde? psal si ze nemuzes dat od prezentace zvuk - tento problem sme vyresili... este nejake dotazy? takove pokusy s nekorektnim prejmenovanim nema nic spolecneho s dotazem... jak je psano i na oficialnim webu office od microsoftu, tak nic jineho krom wav tam nedas... pouze snizenim bitrate docilis horsi kvality, ale muzes dat jakykoliv soubor primo do prezentace, zalezi vsak na tobe, co presne a jak velike...

je tak? :???:

Obrázek uživatele zvídavý

Jde mi pouze o princip, protože si myslím, že Microsoft se nechová ke svým uživatelům korektně, když ve svém programu má kromě podpory mnoha jiných zvukových formátů také formát MP3, který prakticky použít nejde. A napsal jsem to tady proto, aby se i ostatní návštěvníci této poradny poučili. Já osobně tento program neuznávám a pro nějaké "duchaplné" slide show nepoužívám. Začal jsem se o něj zajímat jen proto, abych pomohl svému vnukovi, který dostal ve škole za úkol vytvořit prezentaci v Power Pointu. Kromě toho znám program, ve kterém jde prezentaci vytvořit snadno, lehce a bez uvedených problémů.

Obrázek uživatele psychocowboy

aha... takze vy nemate problem, ale jde Vam o princip :-) dobra, princip tady nevyresime, problem je vyresen...

mala vsuvka - neskutecne me fascinuje, jak dokazete laborovat, nadavat, spekulovat a premyslet nad necim, co jste si ani nekoupil a nedal tak podnet vyrobci, aby to udelal lepsi.. neni vam to blbe?

Obrázek uživatele zvídavý

Není mi to ani trochu blbé, protože rodiče MS Office vnukovi koupili a nedali za něj zrovna malý peníz. Já jsem si jej stáhl jen proto, abych problému přišel na kloub. Jinak jej k ničemu nepotřebuji, jak jsem už napsal výše. Tak komu má být blbé, že program nefunguje, jak by měl? A také si nejsem vědom, že bych tady někde nadával. Ale budiž, řekněme, že je problém vyřešen.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.