WORD 2010

Cus chci se zeptat da se nako dostat to co sem udelal ale neulozil? (tata mi to zavrel mel sem tam ukol.) neulozil sem to a on mi to zavrel.

Obrázek uživatele panda
[73313] WORD 2010

sry mam 2007

Obrázek uživatele sasha.cz
[73314] WORD 2010

Ve Wordu (Excelu) se správně dělá tak, že se vytvoří nový dokument, ten se uloží pod určitým názvem a potom teprve se dokument vytváří. Přitom je automaticky ukládán v závislosti na nastavení programu.

Jestliže napřed vytváříš dokument a nakonec jej uložíš, po celou dobu práce na něm je jen v paměti PC a ne na disku, protože tam dosud nebyl uložen. Dojde-li během práce k výpadku proudu nebo zatuhnutí PC a není možno dokument uložit, logicky o všechnu práci přijdeš a musíš se snažit znovu. Já mám nastaveno ukládání po jedné minutě.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[73315] WORD 2010

Jen Sashu malinko opravím - v případě výpadku proudu je k dispozici záloha, která se dělá tuším co 5 minut a při prvním spušení Word ohládí rozpracované neuložené dokumenty. Pokud ale někdo úmyslně Word bez uložení zavře a v dotazu, zda uložit klepne Ne, Word věří, že to myslel smrtelně vážně a veškerá data, spojená s dosud vytvořeným obsahem bezpardónu maže. :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.