synchronizace MS outlooku 2007

prosím vás, neví někdo jak by se dal synchronizovat celý MS Outlook 2007, tím myslím kalendář, e-maily, nastavení atd... mezi dvěma počítači??

mám notebook na který my chodí maily z gmailu do outlooku + tam mám svůj kompletní kalendář, bez kterého se neobejdu, ale jde o to, že často makám na stolním PC a chtěl bych tam mít vše co mám na noťasu a zároveň když tam něco změním tak chci aby se to i vysynchronizovalo s noťasem...

neví prosím někdo jak to udělat??

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Já mám něco takové v Thunderbirdu, takže to samozřejmě lze...

Problém to přímo není - u pošty stačí, když ji budete zpracovávat přes IMAP, místo protokolu POP3, budete ji mít tak neustále všude aktuální (i v internetovém rozhraní).

Koukám, že používáte Gmail, což je fajn, protože kalendář můžete opět synchronizovat s internetovým Kalendářem od Google, který získáte naprosto zdarma díky své e-mailové adrese na Google - ve svém učtu. Někde jsem vyděl utilitku, která se o synchronizaci těchto dvou kalendářů stará. Implementuje se do Outlooku a už se vy o nic starat nemusíte.

Má to právě i tu výhodu, že pokud budete někde pryč od všech vašich počítačů, můžete se přihlásit do pošty, podívat se na jakékoliv e-maily budete chtít, a podívat se také do kalendáře, protože záznamy tam budete mít samozřejmě také.

Já to mám takto mezi HTCčkem a notebookem. Všechno se mi ukládá na server, takže poštu a události kalendáře mám stejné jak v mobilu, tak i na notebooku. A kdekoliv přidám či odeberu záznam, automaticky se mi vše synchronizuje a mám to všude aktuální... (Já si ještě synchronizuji kontakty, takže mám taktéž všechny kontakty pořád u sebe ať už sedím u notebooku či jsem jen na mobilu... :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.