prezentace v powerpointu (*VYŘEŠENO*)

Můj problém není ten,že bych měla problém s powerpointem, nýbrž ten, že s powerpointem neumím a potřebovala bych najít někoho, kdo by mi vytvořil prezentaci diplomky v powerpointu. Prosím, najde se někdo, kdo by byl ochoten mi ji stvořit? Předem děkuji.

Obrázek uživatele Honza

Velmi neobvyklý dotaz, tak uvidíme...:)) :)) Prezentaci o čem, do kdy atd. Tady sice jsou příjemní a hodní lidé, ale mám pochyby, zda Vám někdo pomůže, zkuste říci své požadavky + případná odměna pokud nějaká je a třeba se někdo ozve.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak můžu se o to pokusit, s PP umim jen v rámci vlastních potřeb, takže pokud od toho očekáváš nějaký umělecký dílo, asi ti nepomůžu, zkus říct jak by to asi mělo vypadat..

Obrázek uživatele Jiří Moos

No nevím, nevím na diplomku... Chtělo by to asi vědět požadavky, jak píše Honza.

Obrázek uživatele aiso

Předem děkuji za odpovědi.
Nechci nic extra, sice taky nemám moc páru, jak by to asi mělo být, protože jsem nikdy žádnou prezentaci nedělala, ale tak něco na 10 minut, vypíchnout tam ty hlavní body, ke kterým budu něco říkat a tak. Jsou tam také výsledky mé práce (experimentální část), ta obsahuje několik fotografií, které bych taky chtěla v prezentaci mít, abych je mohla prezentovat jako výsledky mé práce.
A cena? Tak nemám představu,kolik to obvykle stojí, tak zkusím nahodit cenu 400,-Kč. Pokud je to málo, klidně se zmiňte

Obrázek uživatele Honza

A termín do kdy?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, já teda envim, ale dkyž někomu řeknete, že si může říct víc, tak se obávám, že si řekne :D jinak, já sem zvyklej spolužákům dělat eeferáty a prezentačky zadara, ale tady na gymplu mam taxu 100kč na referát za bod, 200kž na referát za 2 body a stejně i na rpezentaci :D:D jinak, nevim jak by se takto na dálku platilo, ale to se dá časem vyřešit.
podlstatné je, jak řiká Honza, do kdy, a pak co tam asi tak bude, dyžtak už nám poskytni zdrojové materiály, a taky jei by tam měly bejt takový specialitky jako nějaká supr vizuální úprava, nebo je uplně jedno, jakse to bdue přehazovat, nějaký zvuky do toho a tak, jak si to představuješ? případně před kym bdueš tudle práci prezentovat..

Obrázek uživatele aiso

mělo by to být do pátku tohoto týdne.
Diplomku můžu poslat na mail, nemám ji jinak nikde na netu umístěnou, má 67 stránek. Zvuk u toho být nemusí, a vizuální efekty? Snad, ale to kdyžtak po dohodě. Prezentovat budu před komisí ve škole, to jsou profesoři z naší a jiných kateder.

Pro Tobiase: nižší cenu jsem si netroufala dát, protože takto sháním už dobrých 14 dní a nikdo se nenabídl, že by mi to sesmolil. Už jsem zoufalá z toho hledání a chtěla jsem to zabalit s tím, že holt žádnou prezentaci mít nebudu.

Obrázek uživatele Honza

Hele to by chtělo vypíchnout, co tam budeš chtít, co je pro tebe důležitý, ono číst defacto 70 stránek, a ještě z toho něco vybírat je kravina, přeci jenom my to nestudujem a pak by ta prezentačka mohla být o ničem.... Třeba ve wordu udělat nástin, co a jak a pak to dát do power pointu je to nejmenší...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak mi pošli materiály a co nejpesnější specifikace požadavků na mail TOBiAS02@seznam.cz a zejtra po škole na to vletim.. :wink: pokud teda kolegové nebudou mít taky zájem, klidně se o honorář podělim :wink:

Obrázek uživatele Honza

Přesně tak, prakticky by se to dalo nějak rozkouskovat a pak udělat jen finalni uprava jako fonty,efekty atd.

Obrázek uživatele aiso

Fajn, díky moc. Zítra dopoledne na to vletím a pošlu takový nástin důležitých věcí ve wordu a pošlu.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

zatím mi nic nepřišlo, tak abych to do pátku stihnul.. :-(

Obrázek uživatele Honza

Zítra téma uzamknu, slečna si zřejmě poradila sama :))

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

nezamykej. byly my zaslány materiály, bohužel až dnes odpoledne a ze čkoly sem se vrátil v 17:00, sedím u toho doteď, už to mam, moc sem se s tim enpáral, protože nás žene čas, já nevim, do kdy to mělo bejt nejdýl, ale má to 100 stránek, takže dělat na každou náběh se mi nechce, tak to bde jen přeblikávat. grafika bálá, kvuli výblím pozadím obrázků, tkerých ej tam hodně, barva textu černá, není to umělecké dílo, pokud se k tomu eště dostanu, tak to eště vyáknu po grafické stránce, ale taky mam povinnosti do školy a zítřejší písemku.. ono ani pro vědecké účely není třeba extra abrevnost ne?
přikádám dokumet sem i na mail, projistotu jeji i uploadnu..
link http://uloz.to/969135/Prezentace1.ppt

Obrázek uživatele Honza

Koukal jsem na to, kdybys potřeboval pomoci řekni....

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

vpohodě, klidně si s tim pohraj po grafický stránce, náběhy stránek atd, já sem nad tim seděl 4 hodiny.. :D jak chceš, klidně se o honorář podělim :wink:
To Aiso: dovolil jsem si duělat nevýrazné korektury textu. moc tomu nerozumim, takže nemam ponětí, kte to můžu rozkouskovat, když se to na stránku nevejdě, snažil sem se odhadovat, dkyžtak řekni co dke jak a můžem to předělat..

Obrázek uživatele Honza

Mě nezajímá vůbec honorář, jen by chtěl, aby se autor vyjádřil, zda mu to tak stačí nebo ne ...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, to já taky nevim, moc to neupřesnila ..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Milá Andreo, mysleli jsme, že jste seriózní a věrohodný člověk, toto je seriózní poradna.. vy ale zjevně seriózní nejste. Prezentaci jste schrábla, ale nikde ani honorář, ani slůvko děkuji..
Jestliže jste člověk typu slíbím-dostanu-a nic, tak už, prosím, do této poradny nevstupujte!

Obrázek uživatele Jiří Moos

Bohužel tedy. To vypadá beznadějně. Byla to zkušenost a už víme jak se chovat :o

Obrázek uživatele Honza

Njn, jsem rád, že jsem se na to "jen" koukl.... Důvěra je ošemetná věc.... LOCK