Prezentace v powerpoint 2010

Dobrý den.Vytvořil jse prezentace v powerpoint 2010 do kterých jsem vložil videoklipy z youtube.Mně to v pc funguje ale ked to pošlem známému e-mailem tak video se nepřehrává.
Může mi někdo poradit co dělám blbě???Když mi kámo pošle podobnou prezentaci co stáhl z webu tak mi to přehrává normálně.
Dík!

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

má prezentace velikost odpovídající velikosti videí? tzn prezentace do sebe musí ta videa nějak pojmout, aby fungovala, čímž silně naroste velikost... pokud to ale nejsou dvouminutová videa, asi bych se neodvážil tolik MB posílat emailem.. mohl bys celek (prezentaci i s videi) zrarovat a hodit na ediska sem odkaz, abych na to číhnul?

Obrázek uživatele swagara

Ahoi.Ta prezentace nemá ani 1Mb,vkládá se tam jenom kód z videa které je na youtube. tady je ten kód jde to jenom na powerpoint 2010.

Obrázek uživatele swagara

bohužel mi to nechce ten kód odeslat celý tak posílám adresu na web kde je to video
otvírá se to okénkem vložit.
http://www.youtube.com/watch?v=fgd109TYRgc

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

teda, nikdy jsem nepracoval s externími soubory z internetu a jejich odkazováním do PPT, takže ani nevím, jestli to umí... můžeš zararovat a uploadnout tu prezentaci? jelikož je to internetové video, mělo by tedy jet i mě, tak chci vidět, co to udělá..

Obrázek uživatele swagara

To jsem dělal já

Obrázek uživatele swagara

Toto je stažené z jednoho blogu

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jo, tak to nevím... potřeboval bych tu verzi, která se mi normálně otevře a umožní editaci obsahu atd... ale nikdy jsem tohle nedělal.. co ale vidím hned za rozdíl je, že ta druhá verze mě žádá o povolen eactivex prvků.. to ty tam vůbec nemáš a i když se mi náhled videa i přehrávač načte a funguje i tlačítko play, jakože se rozsvítí atd, prostě reaguje a je vidět, že je to tlačítko, tak žádný obsah přehrát nelze...

Obrázek uživatele swagara

rozdělaná

Obrázek uživatele swagara

rozdělaná

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

video nefunguje ani v samotném náhledu... každopádně nejlepší by asi bylo vložit objekt - shockwave flash, jenže já jej v seznamu nemám, určitě je potřeba nějak doinstalovat atd.. napadá mě jedině googlit návody, protože v tomhle je powerpoint příšerně neohrabaný... jedna věc je vložit video přímo do souboru, durhá věc je toto video linkovat nějakým odkazem z youtube, každopádně powerpoint nenabízí nic jako vlastnosti objektu, zdroje... zkoušel sjem torchu googlit, ale nějak jsem se nic moc nedobádal... zkus jestli se tu objeví kolegové, kteří znají sadu office trochu lépe..

Obrázek uživatele swagara

Tak dík za ochotu a dobrou noc.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

dobrý večer, hledám radu k power poiuntu, měl jsem hotovou prezentaci i s obrázky, když jsem ji chtěl upravit nezobrazuje se část obrázků, můžemi, prosím někdo poradit, děkuji


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.