Outlook7

Dobrý den, nemohl bys mi poradit, kde v Office 7 v Outlooku nastavím, aby po otevření jsem se dostal automaticky do složky Doručená pošta a kde nastavím, aby se mi zobrazovaly obrázky???
Moc díky Michal

Obrázek uživatele Michal Čížek
[71345] Outlook7

zdravím, outlook 7 sice nemám, ale mělo by to být zhruba stejné jako v předchozích verzích.
NÁSTROJE / MOŽNOSTI / NASTAVENÍ POŠTY / JINÉ / OBECNÉ (UPŘESNIT NASTAVENÍ) / SPOUŠTĚT V TÉTO SLOŽCE vybrat DORUČENÁ POŠTA
A obrázky se myslí náhledy zpráv? http://office.microsoft.com/cs-cz/outlook-help/zobrazeni-nahledu-zprav-H...
nebo náhled obrázku ve zprávě? Nástroje - Centrum zabezpečení - Automatické stahování (odkřížkovat Nestahovat...), Zpracování příloh - Vypnout náhled příloh (odkřížkovat...)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[71346] Outlook7

Tak moc díky, je to maličko jinak s tou složkou po spouštění, ale povedlo se a zobrazení obrázků v podokně čtení uvidím časem, co to bude teď dělat. Ještě jednou díky. Nemohl by jsi mu ještě poradit, proč když otlook otevřu, tak se mi dole na liuště nezobrazí jeko ikona ale neznámá ikona??? Dělají to ještě nějaké jiné programy, ale ne všechny. Třeba Excel a explprer ikonu ukazuje na liště správně.
Moc díky. M.

Obrázek uživatele Michal Čížek
[71347] Outlook7

a ikona zástupce outlooku je normální, nebo taky neznámá?

Obrázek uživatele creds
[71348] Outlook7

Teď skočím pro radu sem....Ntb se mi švihnul zpět na původní tovární nastavení, či-li se smáznul i Office 2007...Po nové instalaci Of2007 vše běží jak má, outlock nastaven na původní už.účet. Dotaz zní....staré maily jsou v pytli nebo je můžu ještě někde vydolovat? Byly uložené na serveru poskytovatele (tiscali) a lze je obnovit či požádat o obnovení nebo se přepsaly továrním znovunastavením? Díky moc za radu, Luboš

Obrázek uživatele Michal Čížek
[71349] Outlook7

Ahoj, v NTB je už nenajdeš, ale pokud půjdeš na tiscali.cz, přihlásíš se jménem a heslem do schránky, tak tam ty emaily jsou?

Obrázek uživatele creds
[71350] Outlook7

Bohužel nee...jiná možnost není?...:((

Obrázek uživatele Michal Čížek
[71351] Outlook7

jestli jsi udělal tovární nastavení tak bohužel ne.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.