web - automaticke pauzovani videa

Zdravim, nevite nekdo jak se da vytvorit webova stranka, na ktere by se zobrazovalo idnes.cz a po 10 min by se otevrelo video ve fullscreen rezimu, ktere by hralo zase dalsich 10min, a pak by se dokazalo pauznout a zase otevrit idnes.cz. Potrebuji vytvorit smycku "stranka->video->stranka->video...", ale nevim jak mam poustet video s pauzou.
Muze mi prosim nekdo poradit s tou pauzou?
Diky.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

snad jen vytvořit si html stránku s tím videem a udělat časovaný redirect na tu druhou stránku, na které bude za 10 minut zase opět redir zpět.. ovšem s HTML mám znalosti jen ze školy, takže spíš aby poradili kolegové, nejlépe by poradil jome, který vytvořil téměř celý tento web..

Obrázek uživatele Krlesh

Docasne jsem tento problem vyresil tak, ze 70 minutove video mam rozstrihane na 7 kousku po 10 min. V html mam v <body> nastaveny refresh po 10 min a parametr odkazujici na <script>, ktery spousti videa podle cisla v nazvu(video1.html,video2.html,...). Pri prvnim spusteni stranky, jako prvni se nacte stranka idnes.cz, pak to pokracuje takto: video1, stranka, video2, stanka, ..., video1, stranka, ......
Casem tech videi budu mit par desitek s ruznou delkou a rozlisenim, a vypocitavat a strihat kazde video zvlast, pak vytvaret pro kazdy nastrihany kousek vlastni stranku s nastavenim to mi neprijde moc rozumny. Proto byl bych radsi pro priklad v kodovem tvaru.

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak na tohle by se hodil spíše JavaScript, nebo přímé funkce v PHP.

Obrázek uživatele Krlesh

TheALuminium wrote:
Tak na tohle by se hodil spíše JavaScript, nebo přímé funkce v PHP.

PHP bych dal stranou, pro mne lepsi bude asi javascript, protoze v docasnem reseni mam javascript.

Muze mi prosim nekdo poradit?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.