Velký Ping ve hrách

Ahoj chtěl bych se s vámi podělit o mém problému

Mám internet 8 MB/s (bydlím na vesnici takže Internet mám přez Anténu na střeše)

Máme doma router (wifinu) na něm je připojen notebook přes Wifi a Stolní PC přes kabel (v PC není síťovka ta je na zakladní desce)

Když hraju hry po internetu třeba Call of Duty 4 tak mi to občas napíše Connection Interrupted když hraju Battlefield 2 napíše mi to Connection Problem a zastaví hru jako u CS 1.6 a když hraju Counter Strike 1.6 tak mám ping třeba 40 a najednou mi to hodí na 9999 tím pádem se mi zastaví hra ping klesne a hraji dál

Když jsem hrál Vietcong Fist Alpha tak sem s pingem neměl problém

Když jsem hrál SA:MP tak mi občas skočil na tu 100 ale to mě až tak nevadilo

Nevím čím to může být jestli je něják špatně nastavený router nebo jestli v nastavení routeru nejsou povoleny nějáký porty nebo co fakt nevím ...

Prosím poraďte mi

Výsledky rychlosti internetu jsou zde

http://img12.imageshack.us/img12/3481/internetr.png stránka speedtest.net

http://img109.imageshack.us/img109/2466/pingw.png stránka pingtest.net

Obrázek uživatele ErionX

Poraďte mi co mám dělat

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Pravděpodobně je problém na tvém připojení, resp. na straně poskytovatele, pokud ping vyskočí jen občas. Na tu vesnici je to vesměs dotáhlé přes mizerné ADSL a ani tvoje anténové chytání skrz vesnici není superstabilní.. První co, tak zkus kontaktovat poskytovatele internetu a poptej se ho na ty občasné pingy. Ono stačí, aby se tvoje anténa na chvilinku vlivem větru pohnula a nechytla signál a na pár sekund ti spadne internet, což hra vyhodnotí jako vysoký ping.. Pokud to není dlouhotrvající (minuty až hodiny), tak to pravděpodobně nebude nějaký technický problém nebo chaba v routeru či počítači..

Obrázek uživatele ErionX

Dělá mi to jen někdy třeba jsem hrál CoD 4 a hrál jsem 2 mapy a nic potom hraju třeba 30 minut a stane se mi to ale to je fakt jen na 2-3 sekundy ... Poskytovateli skusím napsat :)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.