Únik paket

Ahoj, prosím poraďte. Nic o tom nevím. Když mi opravovaliá net, řekli mi, že mám velký únik paket. Jak to napravit? Kde je chyba? Díky za pomoc.

Obrázek uživatele Michal Čížek
[73586] Únik paket

Ahoj, nějaké konkrétnější informace?

Obrázek uživatele Jiří Moos
[73587] Únik paket

Myslíte únik paketů? Nacházíte se na Wifi? Zkontrolujte jestli vám nekoliduje více zařízení se stejnou IP adresou v síti..

Když nebudete vědět, obraťte se primárně na poskytovatele připojení. Pokud bude chyba u nich, budou to muset řešit, je to placená služba a jejich povinnost. Pokud je chyba u vás a vy nevíte jak na to, od toho jsme tu my. Potřebujeme však detailní informace o problému, jak říká Michal.

Obrázek uživatele hribji
[73588] Únik paket

Poskytovatel mi pouze sdělil, že je zde velký únik paketů, rychlost připojení je malá, neodpovídá tomu, co by mělo být, internet je pomalý, přestože si platím větší rychlost. Jsem úplný laik, vůbec nevím, jak na to. Nevím si rady ani s tou kontrolou IP adres, potřebovala bych nějakou cestu. PC je napojen kabelem na anténu venku, na tento je napojen přes WIFI druhý WIFI.

JInak moc děkuji.

Obrázek uživatele Jiří Moos
[73589] Únik paket

1) Problém s rychlostí je na obou počítačích (počítač + další zařízení připojené přes wifi)?

2) Abychom měli jasno - máte anténu, na kterou je napojen kabelem počítač. Ten počítač má Wifi vysílač? A na ten je napojen notebook nebo podobné zařízení?

3) Co máte za poskytovatele? On na své straně chybu nevidí? (Jedná se hlavně o ztrátovost přenosu z jeho antény na vaší anténu)

Obrázek uživatele hribji
[73590] Únik paket

Děkuji za informaci, zjistím tedy nejprve, zda není chyba u poskytovatele (Skynet). Zdravím JH


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.