problémy s wifi

Dobrý den,
v pátek mi technik připojil O2 internet, ale nemohu připojit notebook k bezdrátové síťi. Heslo a název sitě jsem si změnil podle návodu na internetových stránkách podle návodu, ale když to chce po mě klíč zabezpečení sítě, tak mi to napíše klíč nebo heslo je nesprávné. Tento problém mám jenom na notebooku, přes mobil se normálně připojím. Nemáte někdo zkušenosti s tímto problémem?
Díky

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, znamená to tedy, že technik zapojil jejich wifirouter nějaký zyxel a zprovoznil ti PC pomocí kabelu z toho wifirouteru, internet kabelem funguje i na NTB? Stejné parametry nastavení v telefonu tedy na NTB nefungují? co je to přesně za wifirouter?

Obrázek uživatele george.simson

citace posledního příspěvku netřeba, použij tlačítko odpovědět

Jde o typ Huawei EchoLife HG622u. Jo zprovoznil mi PC kabelem z wifirouteru internet na stolním pc. Zkoušel jsem kabel připojit notebooku a restartouvat router, ale na notebook mi internet kabelem nejde. Já mám na mobilu wifi, takže jsem normálně vyhledal wifi sit a zadal osmímístné heslo a normálně jsem se připojil, ale když tohle udělám na notebooku, tak nic. Jestli se musí něco nestavit v notebooku nevím.

Obrázek uživatele Michal Čížek

pak to bude v nastavení NTB, zkontroluj v PC jak máš nastavené přiřazování IP, jestli automaticky od DHCP, nebo manualně nastavenou nějakou hodnotu: vlastnosti připojení místní sítě a dál vlastnosti protokolu IP verze 4(TCP/IPv4).
Musí to být stejné jako na funkčnim PC, nejdřív rozjedeme internet po kabelu.
Až to budeš mít stejně nastavené, hod sem prinscren z PC i NTB z výpisu:
do příkaz řádku ve START zadej CMD a odentruj, do černého okna napiš IPCONFIG a odentruj


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.