Připojení k internetu

Dobrý den,
mám problém s připojením k internetu a chtěl bych poradit protože už sem vyzkoušel spousty věcí a pořád se mi to nedaří.
Problém je takový, že po zapnutí PC se mi síť automaticky nepřipojí a hlásí že se nelze připojit...když ale otevřu centrum sítí a sdílení a dám zakázat a pak zase povolit tak se vše během vteřiny rozběhne..ale někdy po vypnutí PC se problém opakuje. prosím poraďte já to dokážu spustit ale nejsem jediný kdo tento PC využívá a ostatní se v tom nevyznají.
jedná se o PC se základní deskou Asus P5E a síťovou kartou Generic Marvell Yukon(přímo na ZD). operační systém Windows 7 home edition. a připojení je přímo přes kabel(žádné WiFi).
Ovladače jsou stažené přímo z Asusu přesně pro tuto ZD a OS.

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak buď je problém na síti nebo v síťovce. Zkoušel jste jiné PC?

Obrázek uživatele EasyHB

no na síti to problém neni na síti, protože ostatní PC v síti se normálně mohou připojovat...

Obrázek uživatele TheALuminium

V tom případě, jestli jste zkusil nejnovější ovladače ze stránek výrobce, zkuste ještě hledat problémy na Google. Napište tam přesný typ vaší síťové karty a zkuste hledat problémy. Pokud nenajdete, kupte novou síťovou kartu do PCI slotu. Dneska nejsou drahé... Případně mě ještě napadá zkusit vyměnit síťový kabel.

Obrázek uživatele EasyHB

chjo..kabel sem vyměnil ale dělá to pořád...a nechce se mi kupovat další zbytečnou pci kartu když je tahle přímo společná se základní deskou..a vždy fungovala...

Obrázek uživatele TheALuminium

Jsou ty ovladače přímo pro W7 ?

Obrázek uživatele EasyHB

jj jsou...kvuli tomu sem to přeinstaloval...(protože jsem měl staré Windows a pak jsem to změnil na W7 ale měl sem ovladače které si našli W7 samy...ale na W7 vyšli až pozdejc..tak sem to kvuli tomu kompletne reinstaloval a dal tam ovladace pro Windows 7...) a od ty doby to děla tyhle kraviny....

Obrázek uživatele TheALuminium

Zkusil jste je odebrat a manuálně nainstalovat ze svého umístění? Možná, že si tam furt "natahuje" ty své z MS databáze.

Obrázek uživatele EasyHB

no nevim jak to totalně odinstalovat...protože když sem dal normálně odinstalaci ovladačů a pak sem chtěl naisatlovat nový tak to nešlo...psalo to že už tam sou novější..ale nic tam nebylo...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.