Příchozí i-mail

Dobrý den, potřebovel bych poradit ohledně mailu,každý den mi chodí asi
50 nebo 100 zpráv a všechny jsou většinou v angličtině a jsou mi upně k ničemu,jak to mám udělat aby mně ty zprávy neotravovali život, moc děkuji za odpověd.

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer,
označil bych to za nevyžadanou poštu tedy Spam. Využíváte služeb nějakeho poskytovatele e-mailu seznam,centrum atd nebo máte outlook či firemní mail?

Obrázek uživatele Jones
[11894] RE:

Dovolil bych si odpoved malicko upresnit.

Spam blokovat jde a to povetsinou na dvou mistech.

A) Obsluzna webova aplikace Vaseho poskytovatele e-mailu (to muze byt vyse zminovany Seznam.cz, Centrum.cz a cela rada dalsich vcetne napr. firemniho serveru). Staci zapnout spamfiltr ci jak se to kde jmenuje. Blizsi navod budem schopni poskytnout kdyz nam povite na kterem serveru mate schranku.

B) Klient pro obsluhu posty. To muze byt MS Outlook, Outlook Expres, Windows Mail, Thunderbird, The Bat! atd. Opet podrobnejsi radu ve chvili kdy nam povite jakeho klienta pokud vubec uzivate.

Na zaver malou radu. Nechcete-li se obtezovat spamen zridte si vice e-mailovych schranek. Jednu na seriozni postu, jednu pro rozdavani na ruznych webovych diskuzich, forech, poradnach a zadavani pri registracich v obchodech ci prave do poraden atd. Muzete si byt zcela jist ze druha schranka bude plna spamu skoro porad. Kdyz uz na webu musite uvest svoji adresu neuvadejte ji ve tvaru neco@neco.cz ale treba neco[zavinac]neco[tecka]cz. Prvni tvar je velice snadne vyhledavat v textech automaticky a existuji i mnohe programky, ktere tohle na webu hledaji a vytvari tak seznamy pro spammery. Samozrejme uvedeni adresy pri "free" registraci na XXX strankach take nicemu nepomuze. :)

Obrázek uživatele Jones
[11895] RE:

Jak tak koukam tak i nase forum v mem textu automaticky oznacilo adresu neco@neco.cz za adresu a priradilo ji tag pro prime odeslani e-mailu zatimco druha verze prosla bez povsimnuti.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.