prevod mp3

Mám starší notebook a potreboval bych abych mohl posílat pres notebook mp3,obrázky a tak na mobil. Mám infraport v notebooku ale nemám v notebooku inštaláci a mám ješte dat. kábel DKU 2. Co bych mel stáhnout abych mohl kopírovat mp3 na mobil? Koupil jsem i bluetooth ale jde to pouze z moblu na notebook. Tak nevím co poradíš. Zatím dík

Obrázek uživatele TheALuminium
[10769] prevod mp3

Tak mi řekněte od který společnosti je ten kabel a já se podívám na nějaký software od nich.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[10770] prevod mp3

Je to dat. kábel DKU 2 Nokia 6230

Obrázek uživatele TheALuminium
[10771] prevod mp3

No tak to by neměl být žádný problém, pokud používáte software od Nokie ten Nokia PC Suite ? Mám ho sám na Nokii 6233 a funguje dobře.

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[10772] prevod mp3

Přesně tak. Také používám tento originální software, pro telefony Nokia je nejlepším řešením. Umí komunikovat jak pomocí kabelu, tak i pomocí infraportu a samozřejmě také bluetoothu.

BTW: Pokud chceš posílat soubory z pc na mobil pomocí infra, není to nic složitého. V ovládacích panelech si ho jen musíš zapnout a v tento počítači se ti pak myslím ukáže ikona, pomocí ní můžeš soubory posílat přímo do telefonu. U bluetoothu je to podobné, ale protože ten máš zřejmě externí, tak ten stačí jen připojit do USB a v system tray se ti objeví již ikona k němu, na kterou stačí kliknout pravým tlačítkem a něco ve smyslu poslání souborů nebo navázání spojení tak určitě bude ... ;)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.