OUTLOOK - to jsem ještě neviděl... help pls

Dobrý den všem,
Mám problém s MS outlook.

občas se mi během kliknutí na tlačítko "odpovědět" outlook sekne tak na 2 minuty a k tomu mi vedle vyskočí na pár sekund wordovské okno. Následně na to mi to napíše vždycky jednu nebo druhou hlášku:
a) Tiskárna dosud neodpověděla. Přejete si pokračovat a nečekat? (ANO/NE)
nebo
b) Toto není platná měrná jednotka (OK)

Opravdu netuším co to dělá za brikule, ale určo nebude něco vpoho a rád bych to opravil - dost mě to zdržuje při práci...

Za rady všem děkuji...

PS: S jednou z tiskáren mám taky kříž - tisk byť 1listu probíhá 15 minut a pokaždé mi to vyhodí papír navíc od výrobce s chybou, že nelze uložit úlohu do tiskárny protože tiskárna není nastavena na řazení. a chce to po mě nainstalovat nějaký pevný disk EIO.

jsem : LAN / POWER user / XP sp2

Obrázek uživatele Jiří Moos

No doporučil bych Vám otestovat PC na havěť, možná nainstalovat nějakou novější verzi Outlooku (jestli je něco takového dostupné). Pokud ani to nepomůže, asi bych přeinstaloval Outlook (zazálohujte si ovšem všechna data - maily, účty... před přeinstalací).

Obrázek uživatele mrcue

testoval jsem PC Spyware terminatorem a SuperAntispywarem, kromě malého neškodného malware nic nenašlo... Ještě zkusím spybota.

Pomohl by mi třeba Hijackthis, když nemám administrátorská práva ?

Obrázek uživatele Jiří Moos

Můžete nám sem hodit log, ale nevím jestli to bude něco platné... je možné, že program je již natolik poškozen, že přeinstalace bude jediným východiskem.

Obrázek uživatele psychocowboy

mel jsem podobny problem, u me byla chyba v ovladaci pro sitovou tiskarnu, mas tam neco takoveho? nebo jen usb tiskarny...

Obrázek uživatele mrcue

Ahoj, to je docela možé, mám tu asi 5 tiskáren včetně virtuální CUTE PDF. Jak tohle ale pořešit bez administrátorských práv nevím...

Také dodám, že s tím Hijackthis logem a řešením touto cestou bych se tady v práci do toho raději nepouštěl, přeci jen je to pracovní stanice v lokální síti s cca dalšími osmisty stanicemi jen v tomhle baráku... Trochu mám obavu, abych někde něco nerozkopal...

No, s tím ovladačem.. asi budu muset zajít na naše IT předpokládám... nebo máte nějaké možé řešení ?

Opět děkuji za veškeré reakce.

Obrázek uživatele psychocowboy

zavolej nekoho z IT, jestli tam mate takove oddeleni a popis mu problem.. taky zalezi jestli si clenem domeny a jestli jsou tam napsane nejake skripty pro jednotlive users... tohle vi jen panbu a nekdo z IT, takze tak :)

Obrázek uživatele Jones
[31756] RE:

Presne tak. On asi bude nejakej duvod proc nemas admin prava. :)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.