Opožděný zvuk Youtube

Dobrý den, mám problém s přehráváním videi na youtube. Zpožďuje se mi zvuk. Když si třeba pustím http://www.youtube.com/watch?v=ZpZ0F5THEGw&feature=relmfu[url][/url] tak když přestane mluvit tak slyším že pořád mluví. Někdy se zpozdí o trošku, ale někdy až o 1 sekundu. A to je už fakt hnus.

Zkoušel jsem vypnout u flash hardwarovou akceleraci to ale nepomohlo. Pak jsem zkusil stáhnout starší verzi Opery přesně 11.60 a pak i flash 11.1 ale stále nepomohlo.

Takže už fakt nevím.

Obrázek uživatele MBlask

Je to od nějaké doby nebo nejde pořád? Popř. od jaké doby? Neproběhla náhodou aktualizace opery?

Jiný prohlížeč je na tom jak?

Třeba to vyřeší čistka počítače, asi před týdnem to samé na starším notebooku - pomohlo uvolnění alespoň "nějakého místa na disku" 5GB+ (Win7 32bit)

Obrázek uživatele marek.jansta1

Děje se to od čisté instalace Windows XP Home. Operu jsem tam měl nejnovější pak jsem tam dal starší a i flash starší ale pořád to dělá. Opera tam byla 12.01 ted mám 11.60 a flash 11.3 a ted 11.1. Jiný prohlížeč jsem nezkoušel. Vyzkouším a ještě dám vědět.

Obrázek uživatele marek.jansta1

Tak jsem zjistil, že to dělá všude jak youtube tak i stream a i u her Burnout Paradise, F1 2011 jedině kde jsem si nevšiml že by se zvuk zpožďoval je hra Dirt 3. Takže to asi bude něco okolo hardware. Jestli HDD nevím. Ale sestava je ted nová akorát HDD a mechanika jsou starý. Tak jestli třeba HDD nebrzdí výkon. Fakt nevím. :shock:

Edit: Pak mě napadlo že bych si půjčil nějaký novější SATA HDD. Ten starý je IDE. Ale nemám nikoho kdo má volný HDD.

Edit:: Nová sestava :

AMD Athlon II X2 250
MSI 760GM-P33
4 GB Kingston HyperX

Obrázek uživatele MBlask

to jsem nemyslel že by disk byl starý, ale jestli je na něm místo. To by pak odpovídalo problému. Jestli na něm je dostatek místa tak je to snad fajn.

Co ovladače: http://www.msi.com/product/mb/760GM-P33.html#/?div=Driver&os=XP%2032 VIA HD Audio Codec?

Zkontrolovat také správce zařízení zda tam nechybí nějaká postradatelnost.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.