odkazy na vebové stránky

Potřebuji poradit:Když chci použít odkaz na vebové stránky,objeví se:zobrazení použito,ale nic se neděje;když si tento mail přepošlu na svoji další schránku,tak to funguje.1.schránku mám na tiscali a outloock expres,2. na Seznamu.Domnívám se,že je někde chyba v nastavení outloocku.Předem děkuji za radu.

Obrázek uživatele Hradecak

Dobrý večer, mám na Vás prosbu. Čím to je, že mi nejde spustit internet. televize př. ČT v prohlížeči Explorer i Mozilla. Oba jsou aktualizované na nejnovější verzi. Vždy mi zahlasi ze prestal pracovat, a prohlizec se vypne. Předem děkuji Víťa.

Obrázek uživatele tatik

ad Hradecak : nepleťte nám 2 témata do jednoho

ad Vlasta : z Vašeho dotazu jsem úplně zmatený. Nevím tomu ani hlavu ani patu. A mám takový dojem, že podle počtu odpovědí nejsem sám. Není mi jasné, proč v jedné větě píšete o prohlížeči a v druhé o posílání mailu. Popište problém podrobněji a srozumitelněji. Urychlíte tím řešení Vašeho problému.

ad Hradečák : To samé,jak Vlasta. Nejde spustit internet. Přibližte Váš problém. Proč nejde internet? Třeba proto, že není žádná síť v dosahu. Pro Vás možná divná odpověď, ale je pravdivá.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.