Nový panel

Dobrý den. Mám Mozilla Firefox, Win 8. Když otevřu Firefox, tak se mi načte v pohodě. Načte se mi úvodní stránka seznamu,

což se píše i v panelu nahoře na liště.Vedle tohoto panelu vpravo je napsáno : nový panel - obr.1, což je správně.

Za tím novým panelem je značka +. Když na ni kliknu, tak se mi otevře další panel dále vpravo, kde je napsáno VYHLEDÁVÁNÍ.

Kliknu na další + a zase VYHLEDÁVÁNÍ. Když kliknu na ten NOVÝ PANEL ( druhé okénko zprava - vedle seznamu ), tak se mi otevřou různé nabídky, které jsem měl dříve otevřené, dám např. google a v panelu se mi objeví google - obr. 2. Když ale ten panel, co je napsáno google zavřu, tak se mi již nenabídne panel, kde by bylo napsáno : nový panel. Stále se mi tam místo toho nabízí VYHLEDÁVÁNÍ.

A nyní dotaz : Dříve se mi neobjevovalo VYHLEDÁVÁNÍ na žádném panelu, kyž jsem klikal na začky + ale bylo tam na všech panelech vždy jen : nový panel. Ten jsem rozklikl a pak si vybral co potřebuji.

Prosím o radu, jak toto upravit , aby se mi nenabízelo VYHLEDÁVÁNÍ. Děkuji. Restart nepomohl.

Obrázek uživatele Michal Čížek
[85199] Nový panel

Ahoj, myslím, že to je takto dané aktualizací mozily na novější verzi, nepátral jsem jestli to jde nějak nastavit, ale můžeš zkusit deinstalaci této verze a nainstalovat starší.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.