Nefunkčnost některých stránek

Dobrý den. nefungují mi některé stránky a to např. czshare.com, filefacory.com, netload.in. Přitom mi nedávno ještě fungovali. Ale dnes to po chvíli načítáni napíše Spojení přerušeno a šmitec, zkoušel jsem to jak v mozzile tak v IE a stejný výsledek.Koukám že zatím jde jen o ty stránky kam se uploadují a stahují soubory, ale napři rapishare nebo hellshare fungují bez problému. Tak jsem se chtěl zeptat čím by to mohlo být způsobeno. Děkuji za odpověď

Obrázek uživatele Jiří Moos

Může ti to blokovat provider - na to by sedělo, že ti nejdou share stránky, ale Rapidshare je jeden z největších, tak to nesedí, ale rozhodně se zeptej poskytovatele.

Obrázek uživatele Krejzyna

No včera jsem mu tedy napsal a nevím jestli s tím něco udělal neodepsal, ale stránky teď ráno zatím běží, tak entuším co s tím mohlo být.....jinak díky za ochotu

Obrázek uživatele Jiří Moos

Krejzyna wrote:
No včera jsem mu tedy napsal a nevím jestli s tím něco udělal neodepsal, ale stránky teď ráno zatím běží, tak entuším co s tím mohlo být.....jinak díky za ochotu

Tak ať ti to běží :wink:. Není zač od toho tady jsme.

Obrázek uživatele Krejzyna

Bohužel problém se znovu vyskytl.Stránky sice fungují ale asi jen do 15:00 nevím přesně, ale určitě okolo této doby. A pak ne a ne naběhnout. Psal sem providerovi a ten prý žátné filtry na blokaci nastavené nemá.

Obrázek uživatele Honza

Zkus je prosim tě pingnout, když nepůjdou --> start -> spustit-> cmd->ping www.filefactory.com...

Obrázek uživatele Krejzyna

Zkusil sem a bohužel mi to porát dokola píše vypršel časový limit žádosti.
A pak Pakety odeslané=4, Přijaté=0 ztracené=4 ztráta 100%

Obrázek uživatele Honza

To sem taky chtěl vědět :)) pokud Vám tedy jdou ostatní stránky a jen tyto ne chtělo by to vypozorovat jaké přesně nejdou, zda je to jen filefactory atd nebo i více?
Je divné, že to někdy jde a někdy ne jest-li je to řízeno nějak podle hodin stejně bych se potom přikláněl k tomu, že je něco špatně na straně providera...

Obrázek uživatele tatik

Jak psal Honza. Chce to vysledovat. Problém s nedostupností stránek může způsobovat
1. nastavení PC - zpravidla nastavení prohlížeče nebo firewall
2. momentální nedostupnost stránek
3. blokace stránek providerem
Provider je všemocný. Možná si někdo vzpomene,jak byly blokovány stránky .cz z USA. On je může provider zablokovat pouze na určitou dobu. Tím může odlehčit síti v době největšího vytížení. Důvod proč tyto stránky? Mohlo se najít pár lidí, co stahovalo zrovna z těchto stránek a přetěžovali síť.
Zkusil bych sledovat, kdy se na Vámizmiňované stránky nedá připojit. Zjistíte, že to je např. mezi 15 a 22 hodinou. My se zkusíme v této době na ně připojit. Určitě bych ale znovu kontaktoval providera a chtěl odpověď.

Obrázek uživatele Krejzyna

No vzhledem k tomu že známým ty stránky v tuto dobu jdou si myslím že to bude provider. Ty stránky jsou například czshare, netload, filefactory, edisk a urcite to budou i další ale výhradně jen share stránky. A když jsem psal providerovy tak ten se zuby nehty bránil, že vůbec nic neblokuje a nemá ani důvod něco blokovat. Takže nevím....

Obrázek uživatele tatik

Jste-li si jist, že chyba není u Vás (např. firewall), pak bych kontaktoval providera a přehodil na něj Váš problém. Možná se pak budete divit, jak rychle lze všechno vyřešit. Pokud se zjistí, že je chyba u Vás, zaplatíte práci technika.

Obrázek uživatele Krejzyna

Jak jsem spal vyýše provider nic neblokuje..A nejde mi do hlavy že by třeba firewall blokoval stránky od určitý hodiny....když jsem teda nikde v nastavení nic neměnil a předtim to šlo asi půl roku bezproblému a díky za váš čas a ochotu :)

Obrázek uživatele tatik

Pokud to je na noteboolu, zkuste jej jinde. Pokud je to PC, udeřil bych na providera, ať mi ten problém vyřeší. Platíte za nějakou službu, kterou Vám ale provider neposkytuje (přístup na internet, který je ale omezený).


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.