Načítaní web stránek

Prosím o radu,kdo se vyzná v serverech. Mám problém že nekteré servery mi jdou normálne bez závad,nekteré špatne načtou a nekteré vubec HTTP400. Už jsem skousil nahrát ješte jednou IE8,chipsety a restartoval asi tak vše. Ale pořád to nejde. Kdo mi poradí kde je chyba nebo co mužu ješte udelat. V Mozille firefox mi jde vše bez problému. Kdo poradí????

Obrázek uživatele TheALuminium

Takže kde je vlastně problém? Stránky nejdou v IE8, ale v Mozille ano? Tak proč nepoužíváte pouze Mozillu? Sice je to rada "nad zlato", ale za prvé budete mít lepší prohlížeč a za druhé se tím problém vyřeší. Jaké stránky se vám tam nezobrazí?

Obrázek uživatele softim

ulož to,lide,a.cz a atlas jen pismena nic víc. Mám tam hodne věcí které používam. Nechci to menit. A ani microsoft nejde. windows mám visty

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak to je zvláštní, zkuste se podívat do souboru hosts na této adrese C:\Windows\System32\drivers\etc jestli nemáte náhodou blokované určité stránky. Jinak pokud to tím nebude napadá mě jedině možná havěť v PC, nebo špatně zavedené IE v operačním systému. Zkuste si nainstalovat všechny aktualizace.

Obrázek uživatele softim

Už jsem skoušel preinstalovat IE8 a nic. Pořád to delá. Tak nevím. Co jste psali ten hosts etc driver tak jdyž to otevřu tak mi to napiše neco anglicky a nevím co je to. This is a sample HOSTS file used by microsoft TCP/IP for windows. A pak nejakej text a pak For example: 102.54.94.97 rhino.acme.com source server a 38.25.63.10 x.acme.com x client host.127.0.0.1 localhost a ::1

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak to vypadá v pořádku, tak ještě zkuste projet ten PC na havěť programy jako SpyBot S&D, MBAM, CCleaner (není na havěť, ale může pomoct) a nakonec ještě antivirem.

Obrázek uživatele harry

Prosím o simulaci problému a následnou kontrolu logu. To nám v tomhle případě asi pomůže nejvíce. Jak už bylo zmíněno systém je aktualizovaný? Jaký používáte antivirus?

Prosím o odpověď, ať můžeme dál diagnostikovat, bude to nejspíše nějaká maličkost, když to všechno frčí ve firefoxu.

Obrázek uživatele softim

Nekteré servery se nezobrazí ale napiše HTTP400 a nekteré nekompletný,no nenačtou se obrázky no skoušel jsem atlas.cz ten jen pismena bez reklamy a obrázku,microsoft HTTP400,a.cz načte ale bez obrázku. Jinak bez problému jdou seznam.cz,yahoo.com,tiscali a tak. Skoušel jsem vše co bylo tady popsáno a nic. No když i jdu na mail na seznamu a pak chci jít na LIDE tak nenačte to,pořád to samí HTTP 400. Pres stahuj.cz se nedá vůbec stáhnout žádnej program. Pres mozilu jde vše bez problému. Pouze IE8 nejede. Skoušel jsem odinstalovat IE8 a pak ho dát spátky ale nic. Aktualizace jdou normálne bez problému. Nebude problém v TCP/IP? nebo nekde jinde? Skuste napsat co ješte mám kouknut. No rozumím se počítačum ale ne všem. neco vím a neco nevím. No celkově když jsem dal IE8 prič tak i v IE7 byl stejný problém.

Obrázek uživatele harry

chyba klienta na 90% takže postup:

odinstalace IE8, pročištění registrů (cc cleaner), restart pc, nová instalace IE8 přes aktualizace, dokončit všechny aktualizace

tyto kroky musi jit po sobe at to ma smysl :-)

a takový návrh, ať se ujistíme na 100% že chyba je v IE8, prosím zkus google chrome, když už máš firefox.

a jaký používáš antivirus nebo firewall (třeba kerio) ???

Obrázek uživatele softim

Odinstaloval jsem IE8,použil ccleaner a po restarte pres aktualizace stáhnul IE8 a problém je pořád. Historie je vymazaná a už nevím co mám delat dál. Nejde to udelat vůbec. Asi udelám instalaci windowsu. Už jsem odskoušel asi tak vše co jsem vědel. Asi problém nikdo navyreší.

Obrázek uživatele TheALuminium

To je problém programu, zkuste napsat na podporu v MS, ale nevěřím, že vám moc poradí.

Obrázek uživatele harry

dobrá nevadí.... ale bohužel ti nemohu dál poradit, protože jsi mi nezodpověděl moje otázky a já nevěštím budoucnost :-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.