jak ziskat misto na serveru? (*VYŘEŠENO*)

Dobry den vsem. Mam dotaz. S kamarady hrajeme po internetu battlefiled2. Chteli bysme mit svuj vlastni pronajaty server, to sice Electronics Art umoznuje ale v momentalni dobe jsou jejich servery plne takze si jej nemuzeme pronajmout. Chci se proto zeptat jestli i v ceske republice existuji takove servery a jestli mate nekdo zkusenosti co se tyce hrani. Diky za odpovedi

Obrázek uživatele Jiří Moos

No musel byste si udělat svůj vlastní server, ale na to byste musel této problematice hodně rozumět a také investovat docela hodně peněz. Pokud byste se o to chtěl zajímat tak můžu něco zjistit o této problematice a poradit Vám. Jde jen o to jestli se to chcete naučit a máte na to dostatek peněz. Serverové PC pro hru s několika kamarády tak za 30000 + software + připojení k internetu.

Obrázek uživatele Lee77

Mozna jsem to spatne napsal nejde mi oto ze chci server zakoupit ale vlastne si chci pronajmout tak abych pres nej mohl hrat. Pripojit se na jeho IP adresu kterou zadam ve hre a byl adminem abych si mohl kdykoliv hru uzamcit a poustet lidi jen s heslem.

Obrázek uživatele TheALuminium

Existují různé firmy, které se přímo herními servery zabývají. Bohužel si nyní nemůžu vzpomenout ani na jednu adresu, takže doporučím jen hledat. Servery hlavně zakládají pro CS, WoW, COD, W3 ale i zmiňovaný Battlefield.

Obrázek uživatele Lee77

zkusim diky

Obrázek uživatele TheALuminium

Není za co, prozatím to tu uzamknu, kdybych si vzpomněl tak odkazy dodám.
LOCK

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak už ho mám :)) existuje jich jistě více, ale tento mi přijde velmi slušný http://www.fakaheda.eu/