Jak přenést grafiku do samotné stránky

Dobrý den, chci se zeptat, jakým způsobem přenesu vytvořený design stránky ve Photoshopu, do stránky s příkazy. Dělám web pomocí html a css, nyní chci začít i s grafikou webu. Jak jsem již uvedl, vzhled jsem si navrhl v PS, ale teď netuším "jak propojit grafiku s napsanou stránkou".

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no veškeré skiny stránek jsou dnes asi dělané nějakými templaty, do kterých se obrázky narvou taky, ale nevím, jaké máš možnosti... já bych toa si řešil samozřejmě vkládáním obrázků pozadí, různých prvků, rámečků.. tucty DIVů plné obrázků, tlačítka s obrázky atd... :))
jome by poradil, ten dělá přímo tohle fórum,a le to jede samozřejmě na PHPBB

Obrázek uživatele Jiří Moos

Jestli umíš Html a CSS, tak přece není problém.. Zjednodušeně - jednotlivé obrázky, které mají být odkazy prostě nastyluješ na nějaké místo na stránce a uděláš z nich odkazy.. Trochu nechápu dotaz.. :(

Obrázek uživatele cosmosD

mrkni na tento odkaz http://www.youtube.com/watch?v=6cgL15WSdkg
dej si to az nakonec, například bych chtěl pro můj web použít nějaký takový vzhled. Jde mi o to, jestli musím všechno nastavovat pomocí divů s absolutním umístěním, nebo je nějaký jednodušší způsob jak přímo takto vytvořený design propojit s napsaným kódem.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Jako jestli PS negeneruje rovnou CSS? Tak to si nejsem jistej, Googli.. Jinak určitě je lepší si napsat svůj vlastní styl, protože se v něm lépe vyznáš a můžeš si všechno rozvrhnout podle sebe..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.