Jak odstranit spouštění nechtěné stránky

Nějakým přehlédnutím při instalaci a zkoušení programů se mi dostala adresa http://www.dosearches.com/?utm_source=b&utm_medium=mp3&utm_campaign=eXQ&utm_content=sc&from=mp3&uid=KINGSTONXSNV425S264GB_07MA30079411&ts=1382383542 do Intern.Expl. 9, 10. Pro odstranění jsem použil jsem přenastavení stránky , CClaner- čištění i registrů, Regedit- zadáním hledání řetězce- dosearche-. Něco našel, odmazával jsem co se dalo. Po restartu PC je tam stránka opět. Dělám to již druhý den. Odinstalovat IE asi pořádně nejde a tak jsem instaloval Mozilu Firetox. Tam se škoditel neobjevuje. Pouze se mi zabydlel v IE. Stáhnul jsem také z internetu IE 9, 10 a pokusil jsem se o přeinstalaci IE, ale WIN7 to nevezmou a prohlašují, že IE je již instalován. Takže ani přeinstalace se mi nepodařila. Má někdo víc znalostí???

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, udělej návrat bodu v čase, OBNOVIT POČÍTAČ DO DŘÍVĚJŠÍHO STAVU, vyber datum před instalaci a zkoušení programů, tím se dostaneš do stavu, kdy tam ještě dosearche není a dál už si doinstaluj co potřebuješ.

Obrázek uživatele Rudaa

To by bylo moc jednoduché. Takový začátečník zase nejsem. Víš co bylo mezitím provedeno operací? Mě ani nenapadlo počítat s tím, že se něco namontuje do IE než jsem to objevil.
Mohu se ptát znova. Jak udstranit toho zmetka, kde ho najít a jak přeinstalovat IE. Jak odstranit hlášku-funkci,, IE nelze instalovat, máte již novější verzi". Pokud by toto nebylo bylo by možno instalovat nižší verzi a pod. Podobný problém byl i u XP při instalaci SP1, SP2, kde také se nešlo vrátit.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Přesně si neumím představit co myslíš podtextem to jednoduché a že nejsi začátečník.
Návrat bodu v čase je ten nejučinější prostředek jak se zbavit nežádoucího SW, navíc pokud je nalezlej v registrech, tuto metodu používají především zkušení a to proto, že návratem budou mít registr čistý. Ano jde to i vyzobáváním registrů a dlouhodobým hledáním v systémových oblastech. Nenapsal jsi, že instalace programů je dlouhodobá záležitost a tudíž nevíš před jakou dobu udělat návrat.
Co přesně ti ta stránka v IE dělá? Je nastavená jako domácí, nebo buzeruje jako toolbar? Když naní koukám, tváří se jako obyčejný web. vyhledávač.
Zkus udělat defaultní nastavení IE http://support.microsoft.com/kb/923737/cs

Obrázek uživatele Rudaa

Po otevření IE mi naskočí tato otravná stránka. Není možno nastavit např. www.seznam.cz a dále chodí normální odkazy. Takže vždy první otevření.
To jak jsem psal o začátečníkovi bylo míněno tak, že to je běžný jednoduchý postup. Toto již nemohu použít, protože jsem daleko v bádání. Jak jsem psal, mordoval jsem registry, Zkoušel jsem nastavovat IE a nejde to. Proto bych potřeboval nějaký hlubší návod kde najít a odhalit škoditele. Ten kdo to udělal věděl, že to budeme chtít odstranit. Potřeboval by dostat přes hubu. No stále to tam skáče. Snímek obrazu sem asi nejde. Pokud bych měl adresu, poslal bych snímek emailem.
Tak vyzkouším to default nastavení.

Tak jsem odzkoušel opravu- automaticky i ručně. Pustilo mě to pouze napůl. IE se změnil, ale otevírání www.dosearches zůstalo.
Mezitím jsem našel varování: www.dosearches.com.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Připojím se do vlákna. To zvládneme, dostaneme to pryč. :)
Hodíte nám sem prosím LOG z Hijackthis? / http://www.pcporadenstvi.cz/hijackthis

Obrázek uživatele Rudaa

Škoda, že jsem nevydržel. Povolili mi nervy a udělal jsem image systému. Tak je to pryč. Image jsem měl za 16 minut na C:, s tamtím jsem se potýkal dva dny. Museli to dát přímo do kódu. Možná, že se to někomu podaří po návštěvě stránky ,,zdařile" instalovat. Zbyly mi pouze uvedené adresy. Pokud by někdo přece jen na to přišel budu se občas sem dívat.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.