Jak dám Disk Google na D: ? (*VYŘEŠENO*)

Ahoj všem, moc prosím o pomoc s nastavením Disk Google.
Složka pro synchronizaci je automaticky umístěna na C: , ale protože jsem si pořídila 100GB úložiště a už teď tam mám 60GB dat a jelikož můj disk C: má celkem asi 160GB, tak se mi to přestává vejít, hlásí plný disk a hlavně zpomaluje systém.
Zkusila jsem celou složku jednoduše přesunout na D: , kde mám asi 300GB, ale v tu chvíli se mi všechno z cloudu komplet smazalo... :-(
Můj dotaz je jak nainstaluju nebo přesunu v nastavení synchronizační složku Disk Googlu rovnou na D:, aby to fungovalo stejně jako na C:…
Prosím o pomoc, jestli si s tímhle někdo víte rady, jinak by mě Google moc vytočil 
Díky, díky

Obrázek uživatele chiq

Tak nikdo nic? Nebo to vůbec nejde? Pokud to nejde, tak mi to taky kdyžtak prosím napište, ať to už neřeším...
Děkujuu ;-)

Obrázek uživatele chiq

Hmmm, v nový verzi Disku to vizuelně vypadá trochu jinak, ale šla jsem podle návodu a vypadá to, že to fachčí! Ještě počkám až se synchronizace dokončí a uvidím, co se staně až vymažu původní složku z C:, ale zatím to vypadá dobře..;-) tak moc moc děkuju, protože mě by fakt nenapadlo, že je třeba se odhlásit, abych si mohla upravovat moje věci :-D díííííík!

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ne všechny věci jsou holt domyšlené... :)

Obrázek uživatele chiq

Úplně jsem zapomněla to tady potvrdit... Takže ještě doplňuju, že to opravdu pomohlo, jen jsem ještě musela nastavit nový umístění složky pro synchronizaci a hotovo, vše funguje, tak jak jsem si představovala :lol:
Takže ještě jednou moooc děkuju za pomoc a zas někdy ;-)