Internet Explorer-nefunguje Flash Player

Dobry den,

chtel jsem si na Internet Exploreru udelat jeden test, ale ukazalo se mi oznameni, ze nemam nainstalovany Adobe Flash Player. Stahl jsem si tedy Adobe Flash Player-ale protoze mi to neslo pres prohlizec Internet Exlorer - je spusten s nastavenim, kdy jsou doplnky zakazane, stahl jsem Flash Player pres prohizec Mozzilla. Nyni mi ale Flash Player funguje jen v prohlizeci Mozilla a nikoli v Internet Exploreru. Muze to byt tim, ze to mam spusteno bez doplnku? A jak je mam spustit, kdyz odkaz Spravovat doplnky je nepouzitelny - neni mozne na nej kliknout?

Dekuju za odpoved.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Pokud chcete používat Flash Player přímo v prohlížeči, musíte jej nainstalovat přímo přes daný prohlížeč. Musíte mít povolené doplňky - Nástroje/Možnosti Internetu/záložka "Programy"/"Správce doplňků"/. Na toto tlačítko by se mělo dát standardně kliknout.

Obrázek uživatele ME

Dekuji za odpoved. Cesta, kterou jste ukazal - pres Moznosti Internetu-Programy-Spravovat doplnky funguje. Ale neni mi jasne, ktery z doplnku mam povolit, abych mohl pres Internet Flash Player nainstalovat. Pri instalaci mi to ukazuje tuto vetu:
Important Message: You may need to click the gold bar at the top of the browser window to allow the install.
When you see the installation completion movie above and text below, your installation was successful. The installation should only take a minute or two on a 56k modem.
Posilam v priloze jeste dokument, ktery se mi objevil, kdyz jsem chtel delat test a objevilo se mi oznameni, ze mi chby Flash Player.
Dekuju predem za odpoved.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.