Inetrnet nejde, ICQ ano

Čus koumáci, mam pro vás opravdovou lahodu, jde o kámoše, má internet přes kabelovku, ale nějak mu přestal chodit, normálně když spustí net, tak mu to napíše chybu, stránku nelze načíst, přes icq semnou vpoho komunikuje.. zkoušel sem mu poradit co šlo, ale marně, když sme dali změřit PING, tak to napsalo: hostitele seznam.cz se nepodarilo najit. síť nevykazuje aktivitu, správce úloh taky nic, poskytovatel se hájí, že u něj chyba neni.. nevíte, co to může bejt? bohužel nemůžeme vyzkoušet antiviráky, páč nemá možnost je stahnout..

Obrázek uživatele Honza

Čau,
má router?

Obrázek uživatele Vlastik

Čau, tady más moji krabičku kouzel, která ti zpraví net. :)) Snad to pude. Máš tam i NÁVOD.
http://www.mgbecko.ic.cz/Prezentace/Vlastimil%20Ko%f2a%f8%edk/%c8i%9ati%... :???:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

hee, chci se jen ujistit, že je ten soubor opravdu neškodný.. při stahování mi Avast upozorňoval na Trojana (Win32:Neptunia-AFA [Trj]), takže sem to stopnul a radši se ujistim.. takže to prověř a hoď novej link..
díky

Obrázek uživatele Vlastik

Tady máš výsledky z testu: http://www.virustotal.com/cs/analisis/627353133fe64e726a9782cc1f21ed9d Ale zajimave je ze NOD ani Kaspersky nic nenasel.

Nj je tam asi virus, ale když jsem to posilal kamosovi, tak se mu tim net zpravil. Jeste neco zkusim. Uz vim ten virus je v Keygenu na WinAso. No tak to budes mit bez serioveho cisla. Kdyz tak si ho nekde sezen a opravi ti to vice problemu, resp. vsechny. Takze bez Keygenu zde: http://www.templario.own.cz/Znovu.rar

Doufám že to půjde. :???:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

díky.. mě to právě taky našlo ten Win32:Neptunia-AFA, Jome to taky prověoval, ale nenašel nic.. mě jde jen o to, abyhc si kompa zas nezrubal.. už mam z těch virů takový nervy, že už je nechci vživotě vidět.. :D

Obrázek uživatele Vlastik

Ještě jsem to testoval tady je výsledek. http://www.virustotal.com/cs/analisis/7b88b4851c64b11d4d06dfd9839d5b9b Čistý :))

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak už sem mu to poslal, doved sem od něj zjistit akorát, že má rrouter firmy scientific-atlanta, moel webstar..
dík za ověření.. mám čistý svědomí.. :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, tak téma můžeme zavřít, podařilo se spojit s providerem, ten se na to juknul, zadal heslo a už net fakčí..
takže příčinou bylo, že to provider zablokoval..
dík za snahu


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.