Google chrome (*UZAMČENO*)

Nefunguje mi google chrome. vždy, když ho spustím, nenačte se mi žádná stránka. objeví se mi hlášení, že tato "webová stránka není dostupná" a chybová zpráva "Chyba 106(net::ERR_INTERNET_DISCONNECTED): Internetové spojení se ztratilo". poradí mi někdo?

Obrázek uživatele TheALuminium

V jiných prohlížečích nejspíše ale internet funguje, že ?

Obrázek uživatele Baptiste

Ano, přesně tak. Internet všude "běží", pouze v Chromu nefunguje. Napadlo mě, jestli to nemůže nějak zablokovat třeba antivir..

Obrázek uživatele TheALuminium

Zkuste schválně na chvíli vypnout antivir a zkuste pustit Chroma.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Zkuste se také podívat do nastavení připojení Chromu, aby vše bylo nastaveno na automatické detekování připojení...

Obrázek uživatele Baptiste

když vypnu avast, tak nic, ale když vypnu NVIDIA Firewall, tak Chrome funguje

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak ten klidně odinstalujte ... ten je totiž úplně k ničemu :))

Obrázek uživatele VENY_RICO

tahle odpověď sice není k tématu, ale může se hodit.......

jako firewall můžu doporučit Zone Alarm....jinak pak Comodo....ale ZA mě osobně příjde lepší.............u comoda mi pořád vyskakovali okna jestli chci aplikaci blokovat či ne, a dost mi to ku**ilo instalace nových programů......i když by to šlo asi i nastavit, jenže já s "english" nejsem zas tak velký kamarád :) a čeština snad ani neexistuje........

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak to musím odporovat, ZA vždycky patřil k těm nejhorším firewallům a hlavně tím, že psal kolika přístupům za den zabránil a když jsem viděl, že zabránil 5000 přístupů za den, i když jsem měl připojení od UPC a hardwarový firewall v routeru a celý den jsem nebyl na webu, tak to jsem se musel opravdu smát. Tu funkci, kterou popisujete u Comoda, měl totiž ZA skoro jako jeden z prvních. Samozřejmě jak u něj tak u Comoda se to dá vypnout. Navíc Comodo je v češtině, je na něj pár českých návodů, třeba na www.viry.cz a nakonec je to OpenSource software, což je velkou výhodou. Zamykám :???: