Donate & dowanload - html řešení

Ahoj!

plánuji napsat web pro kapelu, který bude obsahovat jeden zásadní prvek - tlačítko donate & download, tj. uživateli bude po zaplacení libovolné částky (nejspíše přes paypal) zobrazen link ke stažení písně/alba. Už je to opravdu pár let od dob, kdy jsem psal poslední web a vůbec se v dnešních standardech nevyznám - jak byste něco takového řešili? Napadl mě wordpress - existují i pluginy s hotovým formulářem, ale bohužel jsou všechny placené.

Dále mám už jen takový poddotaz - ne každý má účet na paypal (ani já ne - jsem poměrně konzervativní), proto bych rád umožnil platbu i přes bankovní účet - uživatel by do poznámky transakce napsal svůj mail a my bychom mu zpětně poslali link souboru - jenže zde narážím na problém - jak udělat link, který by se smazal např. po 24 hod., nebo při určitém počtu stažení, aniž bych musel soubor pokaždé znovu nahrávat?

Děkuji všem za rady.

Obrázek uživatele kiko261

Takýto upload suboru sa dá spraviť napr. aj na www.uloz.to nastavíš si maximálny počet stiahnutí daného súboru ale zase budeš ho musieť asi potom reuploadovať sám po tých 24hod. s tým tlačítkom donate ti ja neporadím pretože neviem ale podla mňa za to zaplatia tak 3-4 ľudia pretože to niekto uploaduje a každý to už bude mocť mať zadarmo...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.