Chrome - sekání

Zdravím, nějak mi posledních pár dnů blbne prohlížeč Chrome (verze aktuální, OS Win8.1 64bit). Hlavně při přehrávání videa na youtube. Mám otevřených třeba 20 karet (jako obvykle) a při práci v jiných kartách se mi puštěné video prostě seká, občas celkem hodně. I prohlížení facebooku se seká atd. Sledoval jsem vytížení procesoru, ale nějak hrozné to není, jen když třeba najednou načítám 5 karet, tak se vyšplhá na 100%, jinak nic hrozného (na 40%+ při přehrávání fullhd youtube videa už jsem si nějak zvyknul). Bohužel ale nemůžu říct, jaké bylo vytížení procesoru dřív, protože jsem to nikdy nějak nesledoval. Nejdřív jsem myslel, jestli to není třeba sluchátky(mám s USB externí zvukovkou), protože mi občas vypadl zvuk třeba při hře, ale asi to bylo zapnutým Chromem. Když si třeba přehrávám písničku uloženou v PC, tak se ani nezasekne, ale malinko se zasekává když pracuju s chromem (ale opravdu jen málo, dříve však vůbec). Restart prohlížeče nepomáhá ani na chvíli. Nevím co s tím, předem děkuji za rady.

Hollyster

Edit: i5 3230M, GT750M, 8GB RAM

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Zkus vymazat historii prohlížení, to obvykle na tento typ problémů pomáhá. Jinak nemám tušení. ZKus odpojit tu zvukovku, restartovat PC a zkusit videa..jestli se to bude sekat.
Taky zkus vypnout antivir případně pustit PC v nouzovém režimu.

Obrázek uživatele Hollyster

Vymazat historii se mi právě moc nechce, protože si za mě pamatuje dost stránek. Seká se i bez sluchátek, restart PC nepomohl. Nouzový režim zkusím zítra. Ten zvuk mi začal blbnout i třeba při hraní hry. Nevím jestli to může působit zapnutý chrome na liště nebo je to něčím jiným, třeba nějakým virem nebo něčím podobným..

Obrázek uživatele Hollyster

Už to začalo dělat i při přehrávání jakýkoli písničky z disku.. když zavřu chrome, tak se témeř nesekne a například v IE to taky tak moc nedělá, ale to bude asi jen tím, jak chrome zatěžuje pc sám o sobě... přes noc nechám projet PC ESETem, jinak už fakt nevím


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.