Certifikát a logo (*VYŘEŠENO*)

Opět Vás zdravím přátelé. Nyní mám na Vás takový dotaz. A sice. Když se chci dostat na stránku s přihlšováním
zde: https://ib24.csob.cz/ tak mi to ukáže
tohle: viz příloha PCP.

Myslím si, že ten certifikát je důvěryhodný a měl by být i důvěryhodný, ale člověk nikdy neví. Tak co si o tom myslíte ? Dříve mi to nedělalo, nevím proč teď. (Asi jim vypršela platnoist :)) )

Dále je tu dotaz na tohle - instaluju software z originálního CD pro Motorolu Razr V3, abych mohl přenášet foto z telefonu do pc a naopak, jenže se mi při instalaci ukáže, že software neprošel získáním loga bla bla bla. Viz. přílohy.

Obrázek uživatele Dick

Dobrý den.

K prvnímu dotazu: Koukal jsem na to a dělá to to samé. Vypadá to na neplatný certifikát. Když udělím dočasnou vyjímku, tak se stránka banky zobrazí. Asi bych v tomto případě nahlásil toto na příslušnou banku a poradil se s nimi.

K druhému dotazu:Spousta programů a ovladačů od výrobců nespolupracujících přímo s Microsoftem nemají laicky řečeno atest na své soubory, tj nejsou otestovány Microsoftem. Proto ta hláška. Zda ovladač nainstalujete, je pak na Vašem rozhodnutí. Mnohdy Vám ani nic jiného nezbývá.

Obrázek uživatele Vlastik

Díky Dicku za odpověď. Máš pravdu. :???: :cool:

Obrázek uživatele Vlastik

Ještě jsem našel proč to nejde. Viz odkaz. Máš tam dva certifikáty, které musíš naimportovat do certifikátů Mozilly a jde to. Je tam řečeno, že Microsoft vydal aktualizaci, díky které to nejde. No stačí si to přečíst.

http://www.csob.cz/bankcz/cz/Csob/Caste-dotazy/Caste-dotazy-CSOB-Interne...

Obrázek uživatele Vlastik

LOCK THX :wink:

Obrázek uživatele Jiří Moos

Ok vyřešeno LOCK.