Bluetooth - Nejde odesílat z mobilu na ntb (*VYŘEŠENO*)

Zdravíčko. Mám problém s odesíláním souborů z mobilu na notebook přes bluetooth. Z ntb na mobil cokoli v pohodě, ale naopak nic. Když dám na mobilu sdílet přes bluetooth a vyberu ntb, tak mi po pár vteřinách napíše, že soubor nebyl odeslán. Zařízení jsou spárována. Mám Win7 ale nešlo mi to ani na XP. Docela mi to vadí, když si chci poslat třeba jen nějakou fotku a nechci kvůli tomu chodit pro kabel. Díky za odpovědi.

Holly

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Dobré dopoledne,

řešil jsem před léty ten samý problém; chvíli mi trvalo, než jsem přišel na to, že při příjmu souboru je nutné kliknout na ikonku modrého zubu a dát přijmout soubor. A až poté odeslat soubor z telefonu. Mám i pocit, že se to zde v nějakém vláknu už řešilo - respektive se řešilo, jak to přijmout automaticky bez nutnosti klikat na tuto kontextovou nabídku. Ale teď si už si nějak nepamatuji, jestli jsme se dobrali k výsledku. (Asi ano, nějaké alternativní drivery možná.) Každopádně tohle by mělo problém vyřešit, pokud to tedy takto neděláte...

Obrázek uživatele Hollyster

Výborně, funguje! Díky. Nikdy jsem položky "přijmout soubor" v té nabídce nevšiml :). Automaticky to nepotřebuji, hlavně, že to funguje :). Děkuji moc !

Hollyster