BAN na foru

Zdravím.Chtěl bych se zeptat jak bych mohl legálně postupovat v případě,že mě byl odepřen vstup na jedno nejmenované forum.Nechci tam žádným způsobem přispívat a ani reagovat na cokoliv,ale potřebuji se dostat na soukromé zprávy.Administrátor toto odmítá.Navíc mám podezření,že moje poslané a doručené soukromé zprávy přeposílá ke čtení vybraným uživatelům.Dá se v této věci nějak postupovat?Děkuji za odpovědi.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[68729] BAN na foru

Pokud má fórum při registraci v podmínkách něco ohledně ochrany soukromí a dat uživatele a tuto podmínku porušuje, pak jej lze stíhat za pomoci Policie ČR pro porušení osobních práv a svobod a soukromí.. Záleží ale, co jsi zase dělal ty..

Obrázek uživatele Tazatel
[68730] BAN na foru

Já nic..dovolil jsem si oponovat adminovi,že protěžuje svoje lidi oproti ostatním.Na to konto jsem dostal BAN.Nejde mi o to se nějak prohánět po tom foru,ale pouze se chci dostat k těm zprávám.Musí mi to umožnit?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[68731] BAN na foru

Přečti si veškeré podmínky, spojené s registrací na fóru.. Vzhledem k zásadám ochrany osobních údajů nesmí minimálně nic tvého poskytnout třetí straně, respektive nesmí to využít ani k vlastním účelům. Ale že by ti k tomu musel umožnit přístup si nemyslím..

Obrázek uživatele Tazatel
[68732] BAN na foru

Ono se tam nedá dostat.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[68733] BAN na foru

A co je to za fórum?

Obrázek uživatele Tazatel
[68734] BAN na foru

Truck Forum

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[68735] BAN na foru

http://www.truck-forum.cz/node/5644 ani sem nevidíš? Nechce se mi to číst, ale vyhradili si právo pro interní (kdoví co to je) a marketingové účely používat osobní údaje.. Každopádně volně šířit je nesmí. Ale nic o tom že by ti museli umožnit přístup na zablokovaný účet se tam nepíše... Takže asi než zkusit to domluvou..

Obrázek uživatele Tazatel
[68736] BAN na foru

Nejde to..píše mi to,že jsem byl vykázán z fora a basta...dostanu se tam z jiného připojení?Asi jo,ale ne se stejným nickem co?

Obrázek uživatele Jiří Moos
[68737] BAN na foru

Na soukromých fórech se vždycky pohybuješ po tenkém ledě, jakmile jim odsouhlasíš podmínky, které 99% lidí nečte, tak jseš poslán na jejich milost a nemilost.. Pročti si všechny podmínky členství, vyber důležité části, které s tímhle problémem mohou souviset a postni nám je sem, kouknem a zhodnotíme to.. Ale přikláním se k Tomášovi - nejspíš z toho nic nebude.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[68738] BAN na foru

Určitě, neloguj se, na tohle nemusíš být... Koukni v jiném prihlížeči (z jiného PC, pokud jsi dostal ban na IP)..

Obrázek uživatele Tazatel
[68739] BAN na foru

Tak já tak nějak už tuším,že z toho nic nekouká,ale mrzí mě to jednání,to za prvé a pak že se nemůžu dostat k těm SZ.Ještě asi tak před 4 až 5ti lety se šlo na nějaká fora dostat přes anonimizér,ale to už taky nefunguje.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[68740] BAN na foru

Co takhle z jiného účtu těm lidem napsat, aby ti to přeposlali na mail?

Obrázek uživatele Tazatel
[68741] BAN na foru

To by šlo,ale já už za ty leta nevím komu a kdo mě co psal...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[68742] BAN na foru

Kolik let máš ban? :))

Obrázek uživatele Tazatel
[68743] BAN na foru

Ani ne rok,ale ptal jsem se admina proč jsem ho dostal a bylo mě řečeno,že za používání více nicků což není pravda.Navíc i kdyby to tak bylo,tak vím o více lidech co mají minimálně dva,ale spíše víc nicků.Vznikla debata na jedno téma a já jsem se do ní zapojil.Admin měl jinej názor než polovina účastníků a tak jsme dva dostali upozornění do podpisu.Tak jsem mu napsal SZ s tím,že pokud nezvládá vydejchat argumentaci ostatních včetně kritiky na to jak to vede a že neustále protěžuje svoje kámarádíčky,tak by se podobnejch debat neměl účastnit když ví jakej na to většina má názor.Na to jsem dostal druhé upozornění.Tak jsem si řekl,dobrá,přibrzdím.Pak mě kontaktoval jeden uživatel s tím,že na tu věc má stejnej názor a já mu odepsal,že díky.Nic víc.No a na to konto jsem dostal BAN.Proto jsem přesvědčen,že ty SZ musí admin číst a posílat dál.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[68744] BAN na foru

No nevím, tady snad jen zjistit, kde admin bydlí a dát mu jednu dobře mířenou, nebo radši víc... :))

Obrázek uživatele Tazatel
[68745] BAN na foru

To je taky řešení,ale myslím,že elegantnější by byl nějaký atak přes PC....

Obrázek uživatele Jiří Moos
[68746] BAN na foru

Jde o to jestli máš ban na účet nebo ban na IP, jestli na IP, tak to je to nejmenší, ale to se dneska už podle mě moc nedělá v případech internetových fór.. Takže odhaduju spíš ban účtu a s tím nic neuděláš dokud ti ho admin "neodemkne". Útok je samozřejmě nelegální.

Obrázek uživatele Tazatel
[68747] BAN na foru

Na 100% to je na účet.Je to hajzl,že mě nepustí aspoň na ty SZ.Já netuším ani jak se tam dostat s jinou IP.Pokud by jsi chtěl tak napiš na sklokan1@seznam.cz.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.