Aktualizace ovladačů

Zdravim, nevíte o nějakém neplaceném programu, který vyhledá aktualizace na ovladače? našel jsem jenom placený :( , díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

nejlepší program je tvůj mozek ;)

stačí si zjistit název základní desky a grafiky a najít si příslušné ovladače, případně ti je najdeme.. zjistit grafiku není problém pro Everest 5, desku je lepší zjistit z papírů k PC, případně je vytištěn na samotné desce.. pokud máš ještě přídavné karty jako zvukovku, je potřeba zjistit i je a stáhnout jejich ovladač..

Obrázek uživatele plac

vim jak se aktualizujou, jenom mě to zajímalo, jinak nemohl bys mi kouknout na televizní kartu AverMedia AverTV ULTRA PCI-E RDS ? prosím

Obrázek uživatele plac

díky, a nevíš jestli tam jde dát čeština?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jak to myslíš čeština? jako do toho programu co je k tomu? bohužel ten tam vidím jen v angličtině..

Obrázek uživatele plac

škoda

Obrázek uživatele MirekPluskal

V odkazu,co psal TOBiAS,na hlavní stránce lze nastavit i češtinu.Je to v pravo nahoře.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

To MirekPluskal: prosím použij hlavu příště :) ano, můžeš nastavit češtinu, ale to je pouze pro zobrazení stránek, i poté je aplikace dostupná pouze v anglickém jazyce (a divil bych se k takovému "levnému" produktu češtinu v aplikaci :) příště si to aspoň zkus, než to řekneš ;)

Obrázek uživatele MirekPluskal

To:TOBiAS.Ale já jsem nic nepsal o programu,že ho lze nastavit v češtině.Já psal o hlavní stránce.Tak si to příště pořádně přečti.A navíc jsem chtěl uživateli poradit,aby si to vše na hlavní stránce přečetl česky.Pravda,nevím,jak je na tom s angličtinou,ale to určitě není na překážku si to nastudovat česky.Toť pro vysvětlení.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

To MirekPluskal: obávám se, že plac chtěl v češtině samotný program ;) každopádně děkujeme za doplnění informace o možnosti změnit jazyk stránek..

Obrázek uživatele plac

myslel jsem program, ale ta stránka v češtině taky neni špatná


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.