Zaseknuti notebooku na par sekund (*VYŘEŠENO*)

Mám tento notebook http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514000600000010WA&Search=tr... a mám tento problém. Při hraní her ať už cod6, team fortress 2 nebo cs 1.6 se mi notebook vždycky zasekne když se ve hře objeví nějaký nový zvuk. Např. připojím se na server cs1.6 hra jede normálně pak se ozve, že někdo aktivoval bombu tak se to sekne asi na 2-3sekundy..pak zase hraju normálně a vybuchne bomba (zvuk výbuchu takže se to zase sekne na 2-3 sekundy..) ve windowsu (W7) sem si tohoto problému nevšiml. Poraďte, prosím, budu rád za každou radu. Jinak notebook se při hraní nijak nepřehřívá CPU 50-60C a HDD 37-40C.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Zkontroluj ovladače zvuku - popřípadě updatuj na nejnovější verzi..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Nový zvuk myslíš jak? Uplně nový ve hře, čili aktuálně stažený, nebo nový za poslední 1 kolo třeba? Začal bych u driverů zvukovky.. Dělá to "odvždy", nebo to někdy začalo?

Obrázek uživatele JeBaxi

RE-Mozek::: Když kliknu na aktualizovat ovladač tak to píše, že nainstalovaný ovladač je aktuální. Datum 13.7.2009..jestě skusím pohledat na internetu ovladač podle názvu....
RE-Tobias::: Je to vždycky první nový zvuk(aktuálně stažený) na začátku hry. Potom se to při tom stejném zvuku už nezasekne,ale třeba na konci kola se objeví další nový zvuk např. že zbývá 10s do konce kola takže zase sek(2-3s). Pak už se to neseká protože všechny nové zvuky se už načetli. Ale druhý den hraju a je to zase to samé..
Notebook je starý asi půl roku a výrazněji jsem si toho všiml asi před 2-3 měsíci.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ten ovladač odinstaluj a až pak znova nainstaluj..

Co rychlost internetu? Je možné, že zvuk není kompletně stažen a hra musí "čekat" na priorizované dokončení.. Co jsem viděl, tak se všechna modifikovaná data stahují při připojování k serveru - to u vás nefunguje?

Obrázek uživatele JeBaxi

Díky za radu..a Internetem to není, na mém pc to takhle nikdy nedělalo a to je 8 let staré.

Obrázek uživatele JeBaxi

DIKY všem za rady..dneska jsem přeinstaloval ovladače zvuku a vše je OK.