Zaseknutí her

Drazí odborníci, můj problém spočívá v tom, že jakmile spustím nějakou hru (ale nedělá mi to uplně u všech) jede všechno několik minut bez problému, najednou se hra zasekne, objeví se červené a modré čtverečnky v různých flacích po obraze, obrazovka se po chvilce vypne a zvuk v bedničkách ze stále zhlašuje a zní jako hypnožába z futuramy. Na radu kamaráda jsem nainstaloval nejnovější ovladače, ale dosáhl jsem jistého oddálení. Počítač potom neraguje na nic než tvrdý reset. Znamená to vyměnit grafiku nebo to může být jiný problém?
Děkuji za odpověď

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, stáhni si MSI kombustor http://www.geeks3d.com/20110407/download-msi-kombustor-2-0-2/ po spuštění klávesou T aktivuješ teplotní graf, sleduj kam to vyleze.

Obrázek uživatele Ondrys

Stáhl jsem, pustil jsem, vyšplhalo se na 85°C a zaseklo se. Sice bez barevných čtverečků, ale se stejným výsledkem.

Obrázek uživatele Michal Čížek

pak to vypadá na přehřívání GK, co je to za kartu, u některých GK je tato teplota normální u jiných skoro smrtelná. Zkontroluj jestli se točí větráček, nebo jestli neni pod větráčkem vrstva prachu, pozor na demontáž, jestli sundáš chladič z graf.čipu, musíš nanést novou teplovodivou pastu, možná bys jí tam mohl dát i tak.

Obrázek uživatele Ondrys

kartu mám nVidia GeForce 8600 GT, ok vyzkouším, díky

Obrázek uživatele Michal Čížek

je to GT, nebo GTS? GT nemá přídavné napájení GTS má, klidně to může být i staršim odcházejícím zdrojem, ten je jak starý a co je to za značku?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.