Zamrzání při World of Warcraft

Zdravím,

Můj problém je, že při hraní hry world of warcraft, mi PC zamrzne, přibližně po 3 minutach, zčerná obrazovka, začne blikat, pak to se to rozběhne a po dalších 10ti sekundách hraní to zamrzne znova, takhle přibližně 3x a pak s tim nejde vůbec nic udělat, jen trvdej restart. Muj problem trvá pul roku, vyhodil jsem nespočet peněz za PC opravny ale nic se nevyřešilo. Při koupě PC to šlo normálně na full detaily. Teďka ani na low detaily.

Tento problem jsem měl před 2ma rokama také. Hra šla normálně ale pak to začlo dělat tohle, co jsem psal nahoře. Přikoupily jsme nové ramky a nepomohlo to. Pak jsem přeinstaloval OS a najednou to pomohlo ale po roce to začlo dělat zase. Před pul rokem to dělalo trochu jinak. Obrazovka se trhala i při koukání na něaké video, prostě grafika se trhala i při spouštění, prostě pořád a tu hru jsem vůbec nemohl spustit, zamrzlo to dřív, než to naběhlo. V opravně mi nahodily nové ovladače a zlepšilo se to, jenomže po 3minutách hraní to začne zase zamrzat. stejně jako před 2rokama. Teďka jsem přeinstaloval OS a nepomohlo to, dal jsem to do opravny a řikaly že chyběly ovladače ale nepomohlo to. Upozorňuji, že jsem v oblasti PC uplnej noob, dokažu tak přeinstalovat OS a vyfoukat větráky. Děkuji za každou radu.

Microsoft Windows XP
Media Center Edition
Acer Incorporated
AMD athlon(tm) 64 X2 Dual
Core PRocessor 4600
441MHZ, 960MB RAM( + 2x 512 přidané po koupení)
Radeon X1300/X1600 Series [1780]

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Při zamrznutí mi VPU Recover napíše:

Funkce VPU Recover resetovala nastavení grafického akcelerátoru protože přestal reagovat na příkazy grafické karty.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Větráky máme teda vyfoukané?
Grafika je slabá, počítám že dokonce integrovaná. Tzn přehřívání bude lokalizované na (obvykle malém) chladiči chipset, u nějž se klidně mohla odpéct pasta. Jako první bych tedy v zapnutém stavu, těsně před tím azmrzáním osahal kovové chladiče v počítači - procesor, chipset, eventuelně pokud je grafika v kartě, což se mi nezdá... A ideálně za 100 korun koupit teplovodivou pastu AC MX-2, odcvakat chladiče, vyčistit je od prachu a základny technickým benzinem od staré pasty, nanést nové pasty na grafiku/chipset a procesor... To by mohlo hodně pomoct.. Případně za pár korun koupit větší pasiv na ten chipset, případně přidat do bedny něco, co na něj bude foukat, plus pro pokusy třeba sundat bočnici...

Nicméně do onoho servisu už bych nevkročil :))

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Větrák pod grafickou kartou, jestli to tak je. Tak ten dokonce i měnily za novej, protože byl tamten v prdeli. Zkusim se na to mrknout, dyžtak udělam co jsi řikal ale radši bych do odnesl někam, kde to fakt opraví.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Poskytni fotky.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.