wow instalace prčoblem

The installer was unable to read the file "G:\Installer Tome 2.mpq". This error may be caused by problems with the media or drive at G:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "Repack-MPQ\Data#terrain.MPQ\World\Maps\Kalimdor\Kalimdor_36_20.adt", and the error code was 38.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile::Read)

Obrázek uživatele TheALuminium

Neumíte anglicky? :???:

Obrázek uživatele Dick

Přeloženo PC translátorem:

Instalátor nebyl schopný číst soubor "G:\instalační Tome 2.mpq". Tato chyba může být způsobený problémy s médii či usilovat o G:\ - -například, škrábal či špinavého CD-ROM/DVD-ROM, pevnou disk zkaženost, či síťový problém při stahování instalátoru. ( data být četba byla "zabalit znovu-MPQ\datový#terén.MPQ\svět\mapuje\Kalimdor\Kalimdor_36_20.adt", a chybový kód byl 38.) jestli tento problém vytrvává, prosím kontaktujte technickou podporu vánice. (MPQFile::Čtěte)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Správně přeloženo je to:
Instalátor nebyl schopný přečíst file "G:\Installer Tome 2.mpq". Tato chyba mohla být zaviněna problémy s médiem v jednotce G:\-- například poškrábaným nebo špinavým CD-ROM/DVD-ROM, poškozeným pevným diskem, nebo chybou při stahování instalátoru. (Čtená data byla "Repack-MPQ\Data#terrain.MPQ\World\Maps\Kalimdor\Kalimdor_36_20.adt", a chybový kód byl 38.) Pokud problém přetrvá, prosím, kontaktujte Blizzard technickou podporu. (MPQFile::Čtení)
:D

jinak, jak sjem psal, ale nezobrazilo se, zkus hru nainstalovat v jinym PC!

Obrázek uživatele sahig

Tento problém znám - je to buď, jak píše Blizzard v instalátoru, poškrábaným či špinavým CD/DVD, A NEBO tím, že máš pálenou verzi - to je častý problém. U hodně lidí sem se s tímto setkal - tím přepalováním na 100x se to pak nemusí nainstalovat. Může se to špatně vypálit a hned je problém...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

WOW patří ke hrám, které se dají skopírovat přímo nainstalované z počítače za pomocí pár flashdisků, zkus to takto..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.