WOLFENSTEIN-je pomalej, co s tim, nejde hrát?!!(*VYŘEŠENO*)

Moc prosím o radu. Koupila sem si k Vánocům Wolfensteina a je to hrůza, vůbec to nejde hrát. Chci si tam zastřelit Němce a odezva přijde tak za 10 sekund, takže docela sranda, ale spíš asi k pláči. Prosím, napište mi někdo, čím to je. Díky. Mám koupit novej počítač nebo co tam mám do toho stroje nacpat, ale pozor, jsem co se týče počítačů netechnickej typ, takže pomalu a jednoduše na mě.

Moc díky za ochotu. Ilonecka

Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090804-1435)
System Manufacturer: FUJITSU SIEMENS
System Model: ESPRIMO P
BIOS: Version 6.00 R1.08.2560.A1
Processor: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3500+, MMX, 3DNow, ~2.2GHz
Memory: 478MB RAM
Page File: 815MB used, 1026MB available
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)

Card name: NVIDIA GeForce 6150 LE

Moc děkuju!!!!!!!! :grin: :grin:

Obrázek uživatele Peca

No sama jste si odpověděla, toto PC je slabý, když vememe v potaz, že ta hra je docela nová. Zkusit snížit detaily a rozlišení ve hře (jestli to ještě vůbec jde dát míň), ale i tak to bude asi dost bídné.

Obrázek uživatele Iloneckaa

moc děkuju 8-)

Můžu se vás ještě zeptat........... myslíte, že mám radši investovat do novýho počítače nebo bude stačit něco dokoupit jako paměť a tak?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no, nejedná se o žádnou novotinu, investice se asi moc nevyplatí.. tobě by pomohla paměť a grafika, což není taková investice, ale je otázka, zda se vyplatí koupit něco tak slabého, aby to stíhalo wolfensteina ale zas to stíhal i ostatní hardware.. dnes není problém koupit docela silný počítač za 12 000.. šlo by to i levněji.. jde tam hlavně o to že i kdyby se to koupilo slabší, dalo by se to v budoucnu ještě pár zásahy vylepšit..
ty by jsi potřeboval minimálně gigovou ramku a grafiku aspoň HD4670.. při kupování nového počítače by se ale asi toto všechno muselo nejspíš vyhodit..
druhým problémem je zdroj.. nevíme jaký tam je..
vůbec "hotová" sestava je špatná volba a moc se s ní nedá dělat, ale upgradovat se vyplatí ještě méně..
záleží na finanční situaci, za 14 000 budeš mít na pěknou dobu parádní počítač..

jinak tvým momentálním problémem je integrovaná grafika, ale když koupíš grafiku, budou problémem ramky a když koupíš ramky, bude částečným problémem procesor, a tomu může být problémem deska a to celé může být problémem pro zdroj..

nejlepší by byl takový ten upgrade kdy se ze starého počítače vezme skříň, mechanika a disk a vnitřek se nahradí.. ale to bych asi ani zde nepraktikoval..

Obrázek uživatele Iloneckaa

díky moc !