Viva Pinata - nelze nainstalovat

Koupila jsem si hru Viva Pinata na počítač a poprvé my šla bez problému nainstalovat, později jsem ovšem díky počítačové chybě byla nucena celý systém zrušit a znovu obnovit což vyžadovalo opětovnou instalaci hry, chvíli se bez problémů načítala ovšem někde v půlce se sekla a oznámila chybu, po opětovné instalaci sem se k samotné instalaci nedostala, hlásilo mi to chybu 1605 a že lze provést pouze u nainstalovných souborů, šemuž samozřejmě nerozumím protože hru nemám nainstalovanou, poraďte co mám udělat aby se mi hra nainstalovala ?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

co znamená zrušit systém a obnovit jej?

řekl bych, že je tam někde nepořádek v registrech.. smaž všechny soubory ve složce, kam se hra instalovala, CCleanerem vyčisti registry, restartuj počítač a zahaj novou instalaci

Obrázek uživatele Michal Čížek

jako první otevřete složku kam se hra poprvé nainstalovala, pokud se neměnila cesta instalace, měla by být v C:\Program files\ . V adresáři té hry musí být soubor uninstall, který odebere nainstalované soubory, po dokončení odinstalace odstranit i adresář té hry pokud tam zůstala. Druhá varianta odinstalace je v OVLÁDACÍ PANELY / PŘIDAT NEBO ODEBRAT SOFTWARE. Následně se pokusit o novou instalaci. Pokud při instalaci nastane problém, pozorně si pročíst co systému vadí v instalaci té hry.

to Tobias: sakra to píšu tak pomalu? ted tu nic nebylo :D


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.