The Sims 3

Zdravím, mám takový malý problém. Kamoška má v pc sims 3 + všechny datadisky. Všechny má koupené originálky. Na starším pc, slabším jí to nedělalo, ale když hraje, sekne se jí to někdy na 10 sec, někdy na minutu, někdy na 5 minut. Nepravidelně. Čím to může být? Chyba hry? Ostatní hry jedou normálně, sekne se pouze hra, když se sekne a hodím se do oken, všechno jede normálně, jen ta hra se prostě sekne. Tudíž usuzuju, že by to neměl byt problém HW ne? Možná tak jen to, že by nebyl dostačující na Sims3, protože ta hra se mi zdá docela dost náročná. Všechno má dané na minimum, komplet detaily, efekty, všechno. Nevíte, čím by to mohlo být? ovladače na grafiku má nejnovější. jinak CPU : AMD Athlon 64 X2 4850e 2,5 GHz mám dojem a grafiku má Atinu 3850 512MB... Předem díky za odpověď :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[77716] The Sims 3

Koukni se do správce úloh na kartu procesy, jestli v době, kdy je hra ztuhlá, vykazuje vyšší procesorovou aktivitu. Pokud ano, měl by to být interní problém hry..

Obrázek uživatele Tapta
[77717] The Sims 3

No, procerosor byl na 100% většinu času... Tak snad to opraví nějaký patch, díky:)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[77718] The Sims 3

Pak asi tohle není procesor, na kerým se Sims3 bude dát hrát... Ještě se přesvědč, zda jeho vytížení způsobuje jen hra (sims.exe), nebo i jné procesy.

Obrázek uživatele Tapta
[77719] The Sims 3

Bylo to jen hrou... Ale nějaká aktualizace by mohla srazit nároky dejme tomu ne? Lépe optimalizovat, šance tam je :D Prej vychází docela často...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[77720] The Sims 3

Tak pokud jsou pravidelné aktualizace, tak by i mohlo, ale nevěř tomu moc...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.